"DEČKO KRENUO DA ME MUZE, BIO JE MLEKAR, OČI MI ISPALE..." Devojke bez blama opisale najčudnija seksualna iskustva, jedna od njih je pobedila!

U trenucima strasti događa se svašta

Orgazam
Foto: Profimedia.rs

Mogao je da okrene oči tako da mu se ne vide zenice, žmurila sam tokom celog seksa, ispričala je jedna od 11 žena koje su za "Men's Health" odgovorile na pitanje: "Što je najčudnije što ste doživeli u seksu?"

Mlekar

Moj tadašnji dečko stao je usred seksa i pokušao da mi pomuze grudi. Pre je radio na farmi krava. Počeo je da glumi da me muze i proizvodio je čudne zvukove, a onda je počeo da se smeje. Ništa mi nije bilo jasno. Pitala sam se šta se događa, pa nisam ja krava, ispričala je Keti (22).

"Brižni" ljubavnik

Jedan bivši ljubavnik usred seksa me slučajno opalio laktom u glavu. Raskrvario mi je nos. Rekao je da mi nije ništa i samo je nastavio, prisetila se Emili (22).

 

Medicinski tehničar

Počela sam se maziti s jednim frajerom i on je u jednom trenutku posegnuo u svoj noćni ormarić. Mislila sam da će uzeti kondom, a on je izvadio kateter koji je sam napravio. Rekao je da ga to jako napaljuje, a ja sam istog trena rekla 'zbogom', opisala je svoje iskustvo Lea (27).

Zavisnik od crtanih filmova

Jednom me tip pitao usred seksa: "Osećaš li ga sada, gospodine Klještiću (Mr. Krabs)?". Nisam mogla verovati da citira rečenice iz Sunđer Boba, začudila se Ria (22).

Glasni ljubitelj bradavica

Imala sam neugodan i loš seks s jednim muškarcem, kada je on u jednom trenutku počeo vikati: "Diraj mi bradavice". Iznenadio me njegov uzvik i počela sam ih dirati. Zbunjeno sam ih trljala, a onda mi je rekao da treba da im udaram čvrge. To je očito radilo jer je bio gotov za pola minuta, ispričala je Lili (25).

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Čistunac

Jedan bivši ljubavnik hteo je da se zajedno tuširamo svaki put nakon seksa. To samo po sebi i nije tako čudno, ali on to nije hteo da bi nastavili sa maženjem, već me uistinu prao, ribanje i sve..., rekla je Nataša (22).

Izgubljeni dečak

Meni stimulacija g-tačke nije nešto od čega ću doživeti vrhunac. Znam tačno kako moje telo funkcioniše i skoro uvek doživim barem dva orgazma tokom seksa. Najčudnija stvar koja mi se dogodila nije toliko to što je tip uradio, nego ono što je rekao. Skoro 10 minuta mi je obrađivao g-tačku i kada sam pokušala pristojno da mu objasnim da to nije prava stvar i šta bi zaista trebalo da radi, samo se okrenuo i sav zbunjen rekao: "Ali, to bi moralo da upali", opisala je svoje iskustvo Džejn (28).

(Pre)vrući dečko

Partner me oralno zadovoljavao nakon što je jeo pileća krilca u ljutom umaku. Nije isprao usta kako treba i vagina me pekla sledećih sat vremena, podelila je svoje neugodno iskustvo Lizi (22).

Orgazam, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Povređeni ego

Jedino čudno iskustvo koje sam imala je bilo kada sam prvi put oralno zadovoljavala partnera. Istog trena kada je doživeo orgazam ja sam sve pljunula van, a on se odjednom jako uozbiljio i uvređeno mi rekao: "Nemoj to više nikada da si uradila", ispričala je Fridom (22).

Pseća ogrlica

Frajer je modifikovao električnu pseću ogrlicu kako bi ju mogao staviti na sebe i hteo je da ga šokiram strujom tokom seksa. Rekla sam da neću i onda se on tokom seksa počeo nekako čudno grčiti. Ispalo je da ju je sam sebi stavio i sve vreme se tresao zbog struje, prisetila se Alisija (28).

Gledaj me u oči?

Bila sam s tipom koji je mogao okrenuti oči tako da mu se uopšte ne vide zenice. To je bilo zaista zastrašujuće i nešto najčudnije što sam ikada videla. Žmurila sam sve vreme jer je seks ipak bio dobar, rekla je Kerolin (29).

PROČITAJTE JOŠ VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 • Korisnik: nedjo
  06/10/2018 - 18:19
  nije nju opalio mile gumar ,da vidi sta je sex
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs