Svadba
Twitter printscreen
Svadba, Foto: Twitter printscreen

Neverovatan video snimak stiže iz južnoafričkog grada Benoni. Devojka je u venčanici upala na venčanje svog ljubavnika i njegove izabranice, pa se lagano prošetala do oltara...

Pročitajte još:

RUTINSKA PROVERA OTIŠLA U POGREŠNOM PRAVCU! Gazda mislio da je šala: Zbog bizarne greške pekar mora da plati kaznu 25.000 evra!

Malo je reći da su svatovi bili iznenađeni. Pre bi moglo da se kaže da su bili potpuno šokirani, a naročito mlada i mladoženja. Žena je u venčanici upala usred ceremonije venčanja. Na snimku se vidi kako pokušavaju da je urazume i udalje da bi nastavili s ceremonijom.

Neki od gostiju su se toliko uznemirili da su počeli da vrište od šoka. Video je neko objavio na Tviteru i odmah je postao viralni hit, a navodno je reč o ženi koja je ljubavnica mladoženje.

- Molim te, izađi iz crkve. Nemoj da mi upropastiš ovaj dan - kazao joj je mladoženja.

Komentari na društvenim mrežama su, naravno, različiti. Dok se neki zgrožavaju nad ovom ženom i osuđuju to što je uradila, neki to ipak smatraju legendarnim potezom.

Rada (70) pronašla grob u svom dvorištu, a jedna jeziva prepreka je sprečava da ga se otarasi!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 13.09.2019. 13:41 - 13.09.2019. 14:04 Nečuveno! Groblje, Foto: Alo!/ Rajko Ristić * Rada Paunović (70) iz prokupačkog sela Bublica tvrdi da je pronašla grob u svom dvorištu * Njeno dvorište se graniči sa seoskim grobljem * Ona dodaje da je obavestila policiju, koja je izašla na teren i zatim obavestila nadležno tužilaštvo Rada Paunović (70) iz prokupačkog sela Bublica tvrdi da je pronašla grob u svom dvorištu, koje se graniči sa seoskim grobljem.

"Nadam se da svaki muškarac koji vara, dobije ovaku ljubavnicu", napisano je u jednom komentaru na Tviteru, dok se drugi korisnik zapitao: "Baš me zanima koje laži je posle ovoga plasirao svojoj verenici".

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Komentari (2)

Mila

13.09.2019 19:50

Uuuu, svaka joj cast!

Ninamandarina

14.09.2019 17:26

Carica