"IMALA SAM 14 GODINA KADA SI ME SILOVAO!" Devojka se suočila sa dušmaninom uživo na televiziji, vikala i plakala, a onda više nije mogla da izdrži! (VIDEO)

U programu iračke državne televizije prikazano je suočavanje otete i silovane pripadnice etničko-verske manjine Jezida sa pripadnikom Islamske države, koji ju je zlostavljao.

Silovanje
Silovanje, Foto: screenshoot/Youtube

"Podigni glavu", rekla mu je.

"Zašto? Imala sam 14 godina kada si me silovao. Uništio si mi život. Uzeo si mi sve o čemu sam maštala", rekla mu je Ašvak Hadži Hamid Talo, boreći se sa suzama, da bi se na kraju stropoštala na pod.

Ona je u prilogu opisala kako su iračke snage bezbednosti uhapsile njenog mučitelja i pitale je da li će doći na suočavanje u Bagdadu. Video nosi oznaku iračke obaveštajne službe.

U leto 2014. Islamska država je zauzela ogromne teritorije na severu Iraka, uključujući i područja na kojima žive Jezidi. Hiljade njihov žena oteli su i godinama zlostavljali i seksualno iskorišćavali ekstremisti.

Ašvak je za sto dolara kupio jedan ekstremista. Godine 2015. uspela je da pobegne i dospela u nemačku pokrajinu Baden-Virtemberg, gde je živela s majkom i braćom.

Godine 2018. napustila je Nemačku pošto je svog mučitelja videla na ulici, ali se u septembru ponovo vratila u Nemačku, gde se nalazi pod medicinskim i psihološkim nadzorom.

Istražitelje je svojevremeno optuživala da nisu ozbiljno shvatili njen slučaj, ali je sada priznala da dotičnog ekstremistu nije videla u Nemačkoj.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi