Rejli Hamilton
screenshoot
Rejli Hamilton, Foto: screenshoot

Rejli Hamilton (22) teško je povređena nakon što je pala sa krova petospratnice na Menhetnu. Naime, kobni pad se dogodio u trenucima kada je Rejli pokušavala da se fotografiše sa prijateljima.

PROČITAJ JOŠ:

Rejli je trenutno van životne opasnosti, ali je prilikom pada zadobila strašne povrede čitavog tela: slomljena joj je karlica, gležanj, kao i ruka.

Prema detaljima istrage, koje prenosi britanski list "The Sun", strašni pad ove devojke, koja je od ranije poznata kao neko ko voli dobru zabavu, dogodio se u subotu uveče, oko 20 sati, u istočnoj 25. ulici na Menhetnu.

Jedan od svedoka navodi da se Rejli fotografisala i pala, a da je prilikom pada, pre nego što je završila u deo sa smećem, udarila u klimu jednog od stanova u zgradi, i dodaje:

- Vrištala je! Bilo je strašno, zvučalo je kao "Boli!", prava je sreća što je preživela!

Prijatelji su pokušavali da uteše Rejli nakon pada, i sve vreme joj govorili kako su tu za nju, sve dok na mesto tragedije nije stigla hitna pomoć.

PREPORUČUJEMO:

Rejli Hamilton je hitno prebačena u bolnicu, a u nedelju je i operisana. Saopšteno je da je sada u stabilnom stanju.

Kako navode njene komšije, Rejli je u zgradi odavno poznata kao neko ko uživa u žurkama i stalno ih organizuje. Ona i njeni prijatelji imali su pristup krovu zgrade.

- U tom stanu je često bilo mnogo buke. Uvek smo ih molili da se malo stišaju. Stalno su pravili žurke! - rekao je jedan komšija iz zgrade.

Druga komšinica je opisala kakva je bila situacija na dan kada se dogodio tragični pad sa krova:

- Žestoko su se zabavljali na dan kada se to dogodilo. U tom stanu žurke se prave stalno. U pitanju je gomila nedavno svršenih studenata koji su ovde praktično preselili svoje sestrinstvo i i stalno prave žurke. Jednom je zabava trajala tokom celog vikenda - samo glasna muzika i vikanje po celi dan i noć! Čula bih to uvek kada bih izašla iz svog stana!

Rejli Hamilton iz Čarlstona u Zapadnoj Virdžiniji, član je sestrinstva "Delta Delta Delta" i diplomirala je komunikacije u društvenim medijima na Univerzitetu Kentaki.

Kako je navela na svojoj LinkedIn stranici, Rejli trenutno radi u jednoj kompaniji koja se bavi digitalnim tehnologijama, i to u sektoru ljudskih resursa.

Kako navode komšije, njene prijateljice su samo otežale čitavu situaciju:

- Otišao sam gore kada sam čuo vrisak, zato što poznajem tu devojku. To je bila samo gomila devojaka u sobi, sve su plakale, i gomila policajaca.

Prema tvrdnjama komšija, Rejli se sa cimerima u petospratnicu na Menhetnu uselila pre sedam meseci, pred sam kraj leta.