Lia
Printscreen
Lia

Printscreen

Lia, Foto: Printscreen

Devojka koja tvrdi da je zaradila 1,3 miliona funti prodajom svoje nevinosti "torijevskom poslaniku u svojim pedesetima" otkrila je da namerava da iskoristi novac za pokretanje svoje karijere.

Pročitajte još:

Lia (24) iz Velike Britanije rekla je da veruje da je mogućnost prodaje prvog seksualnog odnosa "važan korak ka njenoj emancipaciji".

Lia je objasnila da želi da se preseli bliže gradu Londonu, da živi „u sigurnijem kvartu“ i da nema „finansijske stresove iznajmljivanja stana“. Dodala je:

- Ja bih volela da započnem svoju karijeru u svojoj struci, što bi bilo zaista kul jer radim uglavnom freelance i prilično je loše kada nemate finansijsku dobit.

Temperatura pada za 10 stepeni, a onda nas čeka nešto još gore! RHMZ upravo objavio užasne vesti!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 30.09.2019. 17:19 U sredu pretežno sunčano i veoma toplo sa maksimalnom temperaturom od 26 do 30 stepeni.

Lia je rekla da trenutno boravi sa majkom koja zna za njene planove i podržava je. Imaju dobar odnos u i ona razume da će većina žena na kraju ostaviti muškarca sa kojim su bili prvi put i biće razočarana. Manje je bolno dobiti novac umesto slomljenog srca.

Ona dodaje da je muškarac sa kojim je pristala da spava „gospodin“ i veoma obrazovan, sa „izuzetno uticajnim kontaktima u Londonu“.

NAJJEZIVIJA LJUBAVNA PORUKA IKADA! "Ovu pšenicu ćemo ti jesti na sahrani, ako me prevariš!"

- Uzbudljivo je upoznati muškarca sa takvom moći. To nećete naći u mojim godinama. Impresionira me da čak ima i svog vozača i obezbeđenje. A takav momak me zanima - smatram da je to potpuno laskavo i pretpostavljam da će biti nežan prema meni.

Lia je dodala da je jasno stavila do znanja da prvi put želi samo normalan seksualni odnos, iako navedeni "gospodin" ima fetiš na stopala.

Bonus video

Taksisti napali građane!

 

Komentari (1)

vota

01.10.2019 23:41

Da je to istina ne bi vracanje nevinosti takozvana himenoplastika kostala par stotina evra.Nedavno je objavljeno hirurg u Tuzli to radi za 500 evra treci put gratis.Ogroman broj devojaka to radi radi udake u Turskoj da usrece buduceg mladozenju.