Eva
Facebook printscreen
Eva

Facebook printscreen

Eva, Foto: Facebook printscreen

Majka jedne devojčice (14) pobesnela je nakon što su joj ćerku izbacili iz škole samo zbog - boje kose!

Pročitajte još:

Eva Herbert obojila je kosu pre nego što se vratila na akademiju Orhard Mid u Hamiltonu za početak nove školske godine.

Međutim, Eva je brzo rečeno da je njena kosa nije u skladu sa školskim pravilima. Nastavnici su odlučili da će Eva morati da prati nastavu izolovano dok se pitanje njene kose ne reši.

Njena mama Kler rekla je da je besna zbog odluke i umesto toga odlučila je da povuče 14-godišnjakinju iz škole. rekla je da je polutrajna farba njene ćerke već gotovo isprala i da će se Eva vratiti u svoju prirodnu smeđu nijansu za nekoliko nedelja. Dodala je da nije voljna „više stavljati hemikalije“ na ćerkinu kosu da ukloni boju i da Eva smatra da je cela situacija smešna.

- Verujem da će dok se ovaj slučaj reši, Eva ostati u razredu i steći obrazovanje, ako to ne uspe ako bude izdvojena u izolaciju, lično ću je ukloniti iz škole dok se ovo pitanje ne reši - dodala je njena majka.

U pismu gospođi Herbert, pomoćnica direktora Kati Lov rekla je da akademija ima velika očekivanja od svojih studenata i da studenti ne smeju da imaju „ekstremne frizure ili boje koje bi se u profesionalnom poslovnom okruženju smatrale neprihvatljivim“.

Zapucalo se na Kosovu! Policija na nogama, traga se za jednim čovekom!

AUTOR: Indeksonline/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 11.09.2019. 17:26 - 11.09.2019. 18:21 U pucnjavi koja se danas u podne iz vatrenog oružja dogodila u Prištini povređena je jedna osoba, prenosi Indeksonline. Kosovska policija, Foto: AP/Bojan Slavković Portparolka kosovske policije Fljora Ahmeti potvrdila je da je policija u podne intervenisala zbog pucnjave koja se dogodila u Prištini, da je ranjena jedna osoba koja je odmah prebačena na dalju hospitalizaciju.

Rekla je:

- Evina ljubičasta kosa ne ispunjava ta očekivanja i voleli bismo da zajedno radimo na tome.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!