Saobraćaj, auto, automobil,
Shutterstock, ilustracija
Saobraćaj, auto, automobil,

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Mlada majka iz Belorusije preminula je nedugo nakon svog 21. rođendana od posledica gušenja koje je izazvao pokretni prozor na autombilu. Da nesreća bude veća, dugme koje je izvazvalo nesreću pritisnula je njena dvogodišnja devojčica!

Pročitajte još:

Kako prenosi "Dejli mejl", sve se odigralo na rođendan mlade Julije Šarko. Naime, ona je izvlačila svoju ćerku kroz prozor na prednjem delu automobila kada je devojčica slučajno pritisnula dugme za zatvaranje prozora. On je automatski počeo da se zatvara i pritiska Julijin vrat nakon čega je ona počela da se guši.

Julijin suprug Artur pronašao ju je onesvešćenu samo nekoliko minuta kasnije. Čim je ugledao šta se dogodilo, razbio je prozor, izvukao nesrećnu ženu i odvezao je u bolnicu.

Međutim, bilo je isuviše kasno. Mlada mama nije izdržala. Preminula je osam dana kasnije.

- Mozak joj je bio nepovratno oštećen zbog ukleštenja krvnih žila - stoji u medicinskom izveštaju.

Povodom tragičnog slučaja oglasio se i policijski inspektor Dmitrij Ivanjuk, prenosi "Dejli mejl".

- Mlada žena je bila u poseti prijateljima sa svojom porodicom u mestu Staroe Selo. Suprug ju je našao onesvešćenu 31. avgusta oko 16.30 sati, a vrat joj je bio pritisnut prozorom na prednjem delu automobila - rekao je Ivanjuk.

Nakon četiri dana, iz bolnice su dobili poziv koji im je načisto okrenuo živote!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 11.09.2019. 18:19 Potresno! Foto: Alo!/Dejan Briza Džoš i Kejti Batler iz američke države Tenesi očekivali su dete. Par je bio uzbuđen, ali tokom ultrazvuka lekari su otkrili nešto što će promeniti tok planova para. Ovaj problem otkriven na ultrazvuku može izazvati problem u razvoju njihovog sina Dejvija.

Mlada mama je prevezena u bolnicu u gradu Brestu sa znakovima mehaničkog gušenja i traume. U toku je, prenosi "Dejli mejl", policijska istraga kojom će biti utvrđeni detalji u vezi sa smrću Julije Šarko.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške