Danijel Grin
Lancashire police
Danijel Grin

Lancashire police

Danijel Grin, Foto: Lancashire police

Danijel Grin (31) nije više mogao da živi sa gorkom istinom o svom ocu pedofilu pa je odlučio da ga ubije. Iako u svom naumu nije uspeo, sada ga čeka zatvorska kazna od gotovo devet godina.

Pročitajte još:

Drama se odvila jedne večeri u staračkom domu gde je smešten Danijelov otac (77) koji boluje od demencije.

Sin je isprva s njim gledao televiziju, a onda je pokušao da ga udavi. Međutim, ruke su mu premale pa je odlučio da upotrebi porcelansku figuru koja je bila u blizini.

SRBI NE SKIDAJU CRVEN KONAC SA RUKE! Kad saznate njegovo pravo značenje, odmah ćete ga skinuti!

Zamahnuo je njome i udario oca po glavi, a nakon toga je izašao iz sobe, prenosi Metro. Njegovateljica je odmah uočila krv na njegovoj odeći, a on joj je samo rekao da je pokušao da ubije svog oca, ali da u tome nije uspeo.

Posle 18 godina u kuću je ušla ćerkina školska drugarica: Umalo se onesvestila kad je videla! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 24.08.2019. 20:43 Najgora noćna mora zadesila je jednu majku kada su joj ukrali bebu iz porodilišta. Foto: Alo!/ Dejan Briza * Porodilji nepoznata žena ukrala bebu * Predstavila se kao babica * Ispostavilo se da je ukradeno dete drugarica njene druge ćerke Majka je ispričala sudu kako je ležala u bolničkom krevetu tri dana nakon carskog reza.

- Seksualno je zlostavljao decu od mog detinjstva. Iako mene nikad nije takap, ne mogu da se nosim s besom koji osećam prema njemu - rekao je policajcu.

Iako je otac završio u zatvoru zbog pedofilije kada je Danijel imao 13 godina, sin nije pronašao način da zaboravi traumu, a sada će zbog toga i on u zatvor.

Bonus video

Gori automobil na Pupinovom mostu!