Otkriće u Tamišu
Youtube/Printscreen
Otkriće u Tamišu

Youtube/Printscreen

Otkriće u Tamišu, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Jutjub snimak do sada ima više od 145.000 pregleda

* Na dnu Tamiša pronađeni, stari pištolj, dve stare puške, šaržer, prigušivač, dva redenika sa mecima i još mnogo toga

* "Pecaroš" je pecao magnetom 

Da niko ne može ni da pretpostavi šta krije dno neke reke, pokazuje i primer Tamiša u Pančevu. Tamiš, prema snimku sa Jutjuba, koji je od objavljivanja 30. jula ove godine do danas pregledan više od 145.000 puta, na svom dnu je krio jedan stari pištolj, deo stare puške ili automata, šaržer, prigušivač, dva redenika sa mecima i još koješta zanimljivo.

Pročitajte još:

U gomili otpada našli su se i katanci, delovi tamiškog mosta, noževi, udice, zidarski alat, ali i jedan vibrator. Na snimku se vidi da je ovog "pecaroša" u jednom trenutku posetila i policija, a kako je napisano, oni su odneli delove oružja koji su pronađeni i bili su ljubazni i korektni.

Sav otpad izvučen tokom pecanja magnetom pokupljen je sa obale Tamiša, pa je priobalje reke u Pančevu ispod Starog mosta ostalo čisto.

Običaj naših turista sada je postao KAŽNJIV! Ako putujete na more u OVU DRŽAVU, mogu vas ODRATI ZA 3000 EVRA!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 06.08.2019. 13:56 Svima koji putuju savetuje se oprez Foto: Shutterstock * Kažnjavaće se svi vozači * Kaznama podležu i sva druga lica u vozila * Kazne su od 1500 do 3000 evra Vozači taksija, autobusa ili nekog drugog javnog prvoznog sredstva u Grčkoj, a koji puše dok su na poslu, biće kažnjeni sa 1.500 evra i oduzimanjem dozvole na mesec dana.

Autori ovog snimka na samom kraju uputili su poruku svima koji imaju nameru da se bave ovim hobijem da sve što pronađu u rekama ponesu sa sobom, bace u kontejner ili prodaju ljudima koji se bave otkupom sekundarnih sirovina.

JEZIVE GRAĐEVINE U nekima od njih odvijali su se pravi užasi?! Niko im ne prilazi, plaše se NAJGOREG?! (FOTO)

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!