Majka i ćerka
Facebook

*Svađa dovela do tragičnog ubistva

*Svemu prisustvovao 4-godišnji dečak

*Policajci dobili psihološku pomoć zbog preživljenog stresa

 

U subotu nešto pre ponoći sidnejska policija je primila prijavu o glasnoj svađi između dve žene. Izašli su na intervenciju te zatekli ćerku, njeno dete i obezglavljeno telo njene majke.

Džesika Kamileri (25) osumnjičena je za ubistvo svoje majke Rite Kamileri (57) nakon što je policija u kuhinji njihove porodične kuće na zapadu Sidneja zatekla obezglavljeno telo 57-godišnjakinje, piše australski 9News.

Pročitajte još:

Glava nesrećne majke pronađena je niz ulicu, u dvorištu susedne kuće, a na mestu zločina pronađeno je nekoliko krvavih noževa.

Inače, Džesika je nakon počinjenja zločina sama otišla do komšije i okrvavljena mu rekla da nazove policiju.

U kući je za vreme zločina bio i Džesikin četvorogodišnji sin, koji je, nagađa policija, video ubistvo.

Džesika Kamileri je pred sudom rekla da pati od autizma, bipolarnog poremećaja, depresije, anksioznosti te da ima intelektualne poteškoće.

- Potrebna mi je medicinska pomoć, ne mogu da mičem prste zbog incidenta koji se dogodio... Celo moje telo je u agoniji - rekla je.

Nakon saslušanja, 25-godišnjakinja je hospitalizovana.

Inspektor Bret Mekfaden istakao je da se radi o jednom od najgorih slučajeva s kojima se tamošnja policija susrela.

- Nema odstupanja od činjenice da je to bio stravičan napad, a ozlede koje je žrtva pretrpela bile su ogromne - rekao je.

- Ovo je vrlo teška i izazovna istraga. Potrebno je mnogo razmatrati, poput cele pozadine ovog slučaja. Porodica je i od ranije bila poznata policiji, ali ono što se dogodilo u subotu bio je nepredvidivi događaj, zaključio je Mekfaden.

U kući je pronađeno nekoliko krvavih noževa, a policajcima koji su zatekli stravičan prizor pružena je psihološka pomoć.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške