Austrijska i nemačka policija u borbi protiv dopinga
EPA, Christian Bruna
Austrijska i nemačka policija u borbi protiv dopinga

EPA, Christian Bruna

Austrijska policija, Foto: EPA, Christian Bruna

Oni su se teretili za okrutno postupanje prema ćerki (21), pretnje, prisilu i fizičko zlostavljanje.

Kako se navodi, roditeljima se nije dopao novi momak njihove ćerke i odlučili su devojku (koja je već postala majka) da prisile da prekine vezu.

PROČITAJ JOŠ:

U junu su pokupili 21-godišnjakinju u njenom stanu i prisilno je doveli na "raspravu" u roditeljski dom. Tamo je majka ćerki pretila ubistvom ako ne prekine vezu s novim partnerom.

To nije sve, tukla je devojku drvenim štapom. Nije zaostajao ni otac koji je ćerku davio s obe ruke i nožem pretio da vezu mora da okonča.

Bračni par, koga je zastupao advokat Markus Kobler, gotovo u potpunosti je odbacio sve navode optužbe.

"Ona laže", rekao je otac, dok je majka samo priznala da je ćerku pretukla drvenim štapom. Odbacila je optužbe za pretnje.

Posle najnovijih vesti sa Kosova, srpski ministar odbrane odlučio da reaguje!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 07.10.2019. 23:08 Ministar odbrane u Vladi Srbije Aleksandar Vulin izjavio je za Alo.rs da je Aljbin Kurti posvetio život stvaranju tzv. velike Albanije. Foto: Tanjug/Jovo Mamula "Kada god pomislim da Šiptare ne može da predvodi veći ološ oni me demantuju.

"Rekla sam joj na bosanskom: 'Ubiću te'. Ali, u Bosni i Hercegovini se to često govori i ne predstavlja ozbiljnu pretnju", izjavila je žena.

Sudija Filip Groser ocenio je žrtvine izjave potpuno verodostojnim, pa je oca i majku osudio na po 10 meseci uslovnog zatvora. Presuda je pravosnažna.

BONUS VIDEO: