NLO
screenshoot/Twitter
NLO, Foto: screenshoot/Twitter

Snimak je objavio korisnik Vilijam Gaj, a na njemu se vidi kako se iznad mirnog okeana i na prethodno čistom nebu odjednom pojavljuje 14 jarkih svetala.

Jedan od komentatora ukazao je da je u blizini vojna baza, preneo je “Foks njuz”.

PROČITAJ JOŠ:

- Prilično sam siguran šta su ta svetla – rekao je Derik Čeno, koji se predstavio kao bivši marinac koji je bio baziran u Čeri Pointu - Redovno smo ispaljivali signalnu svetlost iz aviona uveče radi vojnog treninga u tom području. Svaka ima snagu milion sveća, što je veoma sjajno i može se videti iz daljine kako lebde dok polako padaju na dole kako vise na padobranu.

Barbara Vitez viđena u noćnom klubu u Mađarskoj!

AUTOR: Informer/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 23:44 "Devojka je pre mesec dana bila u jednom noćnom klubu u Budimpešti, i to u dva navrata. Ljudi su je prepoznali i slikali", tvrdi detektiv Stevan Đokić. Barbara Vitez, Foto: privatna arhiva Barbara Vitez iz Sente, koja je nestala 25. novembra 2016.

Vojna baza o kojoj on govori udaljena je oko 200 kilometara od Auter Benksa. Međutim, portparol vojne baze potvrdio je da nijedna letelica iz te baze nije bila u tom području na dan kad je snimak načinjen.

BONUS VIDEO: