Dečak jastog
Printscreen

 

Dečak jastog

Printscreen

Dečak jastog, Foto: Printscreen

Porodica Stajls generacijama je imala šake u obliku klješta jastoga Nastupali su u cirkusu i bili poznati pod imenom "Porodica jastoga", a svoju slavu su stekli zbog svog sina, Gredija Stajlsa, alkoholičara i ubice.

Gredi, kao i svi u njegovoj porodici, rođen je sa retkim medicinskim fenomenom: prsti na njegovim rukama i nogama su izgledali poput klješta. Zbog toga je ceo život proveo u invalidskim kolicima.

Pročitajte još:

Sa 7 godina je počeo da nastupa u cirkusu i bio jedna od glavnih atrakcija. Kada je odrastao, zaljubio se u devojku iz cirkusa, Meri Teresu, a ubrzo su se venčali i dobili decu. Ali, njihov odnos je bio daleko od savršenog. Počeo je da pije i da zlostavlja porodicu i Meri je odlučila da se razvede od njega.

Gredi se ponovo oženio, ali ga je ubrzo ostavila i druga žena.

"Čovek jastog" je kontrolisao život svoje dece: 1978. se verila njegova ćerka, a on je dan pre njenog venčanja upucao njenog verenika. Gredi je priznao zločin, osuđen je, ali ni dan nije proveo u zatvoru.

Nijedan zatvor u SAD nije mogao da se nosi sa njegovim invaliditetom, tako da je pušten uz uslovnu kaznu od 15 godina.

Vozila je kada je osetila kako joj se oduzima leva strana tela, uzela je telefon i počela da snima! (VIDEO)

AUTOR: Alo!; D.K. DATUM I VREME: 21.09.2019. 11:34 Stejsi Jepes (49) se vozila kući s posla kada je odjednom počela da gubi kontrolu nad levom stranom tela. Moždani udar, Foto: screenshoot/Youtube Shvatila je da je reč o stanju koje nastupa pre moždanog udara pa je odlučila da mobilnim telefonom snimi simptome, kako bi drugima pomogla da na vreme prepoznaju što se događa i što pre zatraže lekarsku pomoć.

Sama činjenica da je izbegao zatvor dala mu je osećaj da može da uradi šta god poželi, bez posledica. Ali, prestao je da pije, i ponovo se oženio sa svojom prvom ženom Meri, 1989. godine.

Sreća je bila kratkog daha, jer je on ubrzo počeo da ponovo pije i da zlostavlja porodicu.

Meri je odlučila da reaguje i angažovala je komšiju da ubije "čoveka jastoga".

1992. Gredi je ubijen dok je gledao televiziju. Meri, njen sin i komšija Vijant proglašeni su krivim za ovaj zločin. Na sudu je Meri tvrdila da je pokušala da spasi svoju decu.

Ipak, osuđena je na 12 godina zatvora, komšija na 27 godina, a sin Heri na doživotnu robiju.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!