Samanta
screenshoot/Tiktok
Samanta

screenshoot/Tiktok

Samanta, Foto: screenshoot/Tiktok

Kada je imala 19 godina, Samanta Lin iz Masačusetsa, počela je da se čudno oseća, imala je mučnine i stomak joj je rastao, zbog čega je odlučila da uradi test na trudnoću, iako nikada pre nije imala odsnose sa svojim momkom. Kako je rekla u intervjuu za Bazfid, ona i njen tadašnji dečko su se samo dodirivali i simulirali odnose preko odeće, pravog kontakta nije bilo. Iako je bila devica, test se pokazao kao pozitivan, kao i ostala dva koja je nakon toga uradila. Posle toga, odlučila se na sledeći korak, odlazak kod ginekologa.

Na njeno iznenađenje i tamo su je dočekale iste vesti - bila je trudna pet nedelja. Kako se kasnije ispostavilo, do toga je došlo tokom igranja sa dečkom koji je tokom tog čina preneo svoje seme na nju putem prstiju.

Samanta

screenshoot/Tiktok

Samanta, Foto: screenshoot/Tiktok

"Seme mora da uđe u ženu kako bi se trudnoća dogodila. Nije važno kako je tamo završilo, - bilo da se radilo o muškom organu,, prstu, raznim pomagalima - ali jednom kad je tu, može putovati kroz grlić materice, u matericu i povezati se sa jajetom u jajovodu i oploditi je. Količina je tako manja. Ali kao što sam već rekla, potrebno je samo jedno seme koja je na pravom mestu u pravo vreme. objasnila je za Bazfid doktorka Dženifer Linkoln.

Kada je Samanta saznala da je trudna, bila je izuzetno uplašena i šokirana.

„Nisam se osećala spremnom da imam dete. Dvaput sam napustila srednju školu zbog svog anksioznog poremećaja, ali sam se vratila da bih je konačno završio. Takođe, planirala sam i da upišem fakultet nakon mature."

Prema njenim rečima, razmišljala je i o abortusu, ali se na kraju ipak odlučila da zadrži bebu.

"Bila sam nervozna. Mislila sam da neću moći sve da mu pružim. Ipak, danas moje dete ima sve i više od toga", rekla je ona govoreći o svom sinu Bentliju, koji danas ma pet godina.

Nakon njega, posle četiri godine, Samanta i njen momak su dobili još jedno dete, Tea. Govoreći o njemu, ona se našalila kako je za razliku od starijeg brata, on nastao na "pravi" i tradicionalan način.

Doktorka Linkoln na kraju se obratila svim mladima uz jasnu poruku da Samantin slučaj jeste veoma redak, ali da se može svima dogoditi, te je zaštita uvek na prvom mestu.

"Koristite pouzdani oblik kontrole rađanja ako postoji mogućnost da se ovako nešto dogodi. Uvek imajte pilulu za kontracepciju pri ruci za "situacije" poput ove. Ali na prvom mestu, vodite računa da do nje ni ne dođe." rekla je na kraju intervjua ona.