Edin Vud
Youtube Printscreen
Edin Vud

Youtube Printscreen

Edin Vud, Foto: Youtube Printscreen

Edin Vud imala je samo šest godina kada je osvojila 300. titulu na takmičenjima za najlepšu devojčicu i odlučila da prestane sa tim.

Sa takmičenjima je počela kad je imala samo dve godine i to pod pritiskom majke.

Ceo svet je gledao kako svoju ćerku redovno vodi u solarijum, šminka je teškom šminkom, stavlja joj veštačke trepavice i oblači u haljine s dekolteom. Edin nije išla u školu kako bi mogla stići na sve svoje obaveze.

Pročitajte još:

Pravu slavu su stekli kada su se pridružile rijaliti šouu "Toddlers and Tiaras", koji je pokazivao je živote devojčica i njihovih roditelja, najčešće majki, koje se takmiče na raznim izborima za mis.

Ovaj rijaliti izazivao je brojne osude u javnosti, prvenstveno zbog tretmana devojčica, ali je uprkos tome bio veoma gledan.

Tako je Edin sa šest godina već davala velike intervjue, imala je i svoj rijaliti šou, a onda je odlučila da više ne ide na takmičenja.

Edin Vud

Youtube Printscreen

Edin Vud, Foto: Youtube Printscreen

- Volela sam da pokazujem ljudima svoje talente, bilo je to lepo iskustvo. Najviše od svega mrzela sam lak za kosu jer je užasno smrdeo. Navikla sam se već na njega, ali ako ga mogu izbeći, hoću. Prestala sam da idem na takmičenja jer mi je dosadilo. Sve je izgledalo isto svaki put. Htela sam nešto drugačije. Možda ću im se ponovno vratiti kad budem starija - rekla je ona kada je imala deset godina. Htela je da postane pevačica, ali to se nije dogodilo. Potpuno se povukla i ponekad se bavi modelingom.

Ovo je najsmrtonosnija pečurka, preko kože ubizgava supstance koje smanjuju mozak! (FOTO)

AUTOR: Daily mail; D.K. DATUM I VREME: 03.10.2019. 22:24 U Australiji je otkrivena otrovna vrsta pećurke, koja utiče na smanjenje mozga. Otrovnu vatrenu koralnu gljivu (Podostroma cornu-damae) našao je fotograf Rej Palmer, dok je istraživao kišnu šumu u Redlinču, u Karnsu (Kvinslend).

Pre nekoliko godina objavljena je knjiga koja otkriva kako nije sve baš bilo tako lepo kako su majka i ćerka opisivale. Heder Rajan, koja je jedno vreme radila kao menadžerka devojčice optužila je majku da je "lažljivica, da obmanjuje javnost i da je zla do srži".

Edin Vud

Instagram

Edin Vud, Foto: Instagram

Ona je u knjizi rekla da je terala ćerku da sa samo šest godina pije espreso i energetske napitke kako bi bila što duže budna i boljeg raspoloženja, a zbog tog šećera, zubi su počeli da joj se kvare.

Koreografije je vežbala osam sati dnevno, a kad bi pogrešila, majka bi vikala na nju i nazivala je "gubitnicom". Navodno ju je i tukla, s opravdanjem da želi da je "navikne na stresne situacije".

Edin Vud

Instagram

Edin Vud, Foto: Instagram

Majka i ćerka demantovale su ove navode, ali ipak nisu više tako bliske. Edin je kasnije pričala o tome kako je jedno vreme patila od jakih glavobolja i problema s varenjem, čiji je uzrok verovatno bio slaba ishrana kao i fizička i psihička iscrpljenost.

BONUS VIDEO: Pukla cev kod "OŠ Starina Novak"