šlep služba
Alo.rs/V.Đ.
šlep služba

Alo.rs/V.Đ.

šlep služba, Foto: Alo.rs/V.Đ.

Srpska prestonica može biti veoma zahtevna za vozače, s obzirom na velike gužve u određenim delovima grada, kao i veliku koncentraciju vozila širom Beograda. Zato kada dođe do kvara na putu, odnosno potrebe da se pronađe šlep služba, velika je prednost znati kome se obratiti.

Zato smo pripremili tekst o tome kako pronaći šlep službu u Beogradu, i na šta bi trebalo da obratite pažnju prilikom odabira. U nastavku teksta vas čekaju odgovori na ova pitanja.

Šta odlikuje efikasnu šlep službu?

Kako bi jedna šlep služba u Beogradu bila odličan izbor, potrebno je da bude dostupna i fleksiblina. Pre svega, obratite pažnju na to da li radi 24/7, što je veoma važno jer probleme na putu ne možete predvideti, pa samim tim vam šlep služba može zatrebati bilo kad tokom dana i noći.

Takođe, raspitajte se koje sve delove grada pokriva, kao i koliko brzo stiže. Važno je znati da automobil u kvaru ne bi smeo dugo da stoji na putu, kako ne bi ugrožavao ostale učesnike u saobraćaju. Zato je dostupnost i ekspeditivnost jedne šlep službe vrlo važna.

Takođe, cena je bitan faktor, mada su ostali faktori koji se odnose na uslugu znatno važniji, jer kada se nađete u problemu na putu, biće vam od većeg značaja da problem bude efikasno rešen, nego da uštedite novac.

Poštovanje zakona i svih propisa

Zakon je definisao kako vuča vozila na putu treba da izgleda, odnosno kakva je oprema potrebna i na koji način se izvodi. Upravo zato, prilikom odabira šlep službe uverite se da ispunjava sve uslove za bezbedno i propisno šlepanje vašeg vozila.

Internet kao brzo rešenje za probleme

Danas svako “zašto” ima svoje “zato” na Internetu, pa tako mnoge značajne podatke, među kojima su i kontakti šlep službi, možete pronaći upravo online.

Ono što je velika prednost kada živite u glavnom gradu, jeste što gotovo svaka šlep služba pokriva čitav Beograd, pa tako vaša selekcija neće zavisiti od toga ko može da vam pritekne u pomoć, već ćete u obzir uzeti druge faktore o kojima smo već govorili.

Naš savet je da budete proaktivni i istražite sve mogućnosti za šlep vozila pre nego što Vam se desi bilo kakva neprijatnost na putu. Istražite na internetu koje sve šlep službe postoje i na taj način budite spokojni prilikom polaska na putovanje, znajući da možete da se oslonite na pouzdanu šlep službu.

Kada vam je potrebna šlep služba?

Šlep službu treba da kontaktirate onda kada vaše vozilo ima smetnje prilikom kretanja po putu, odnosno uopšte ne može da se kreće. Bilo da vam je otkazao određeni deo, da su vam se ispumpale, ili pukle gume, odnosno da ste u potpunosti ostali bez goriva iz određenog razloga, ili je došlo do saobraćajne nesreće – šlep služba bi mogla da vam reši ove probleme.

Hitnost problema zavisi od više faktora. Pre svega, na kakvom putu se auto zaustavilo. Ako je reč o autoputu ili motoputu, vozilo u kvaru bi trebalo pomeriti što pre. Takođe, u Beogradu ovakva situacija može biti nezgodna zbog već pomenute gužve, pa je važno biti spreman na vreme.

Nadamo se da ste iz ovog teksta izvukli praktične savete koji će vam pomoći da se bolje snađete na putu onda kada to budete morali.

Bonus video

IMA LI PRAVOG DOMAĆEG KOLAČA BEZ DLAKE? Mi smo se našalili sa pitanjem, a odgovori su urnebesni!