Naslovna strana za 11.2. 2020. godine
Alo!
Naslovna strana za 11.2. 2020. godine

Alo!

Naslovna strana za 11.2. 2020. godine, Foto: Alo!

Milo u CG zabranio jutarnje programe "Pinka" i "Hepija" i emisiju "Ćirilica" 

Sarapa i Marić narodni neprijatelji broj 1!

Uplašen masovnošću naroda na litijama, Đukanović pravi kontarminting na Cetinju, masovno dovodi pristalice iz albanskih i bošnjačkih naselja, cilj mu je da se izazovu međunacionalni sukobi i da padne krv, pa da može zavesti vanredno stanje.

 



Boško ko Šurda

Bojkot sa 5 zvezdica!

Luksuzni hotel, bazen ili teretana - tako opozicionari iz Saveza za Srbiju zamišljaju bojkot predstojećih izbora, zakazanih za proleće. Dok se na društvenim mrežama i u javnim nastupima navodno brinu za standard građana, oni slobodno vreme, kog imaju napretek jer se ne spremaju za izlazak na birališta i ne izlažu programe kako da narod živi bolje, provode u bahaćenju.

 

 

 

ŠOK Paparazzo

Bekvalčeva završila na betonu

Nati pozlilo, srušila se na stepeništu.

 

 

 

Imao je pravi ključ

Ana smuvala momka dok joj je menjao bravu!

Ana Nikolić je pre dva meseca uplovila u ljubavnu vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom Bukvićem, a kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, novog izabranika upoznala je prošle godine kada je došao u njen stan da joj popravi bravu i ugradi nova vrata.



 

Plata iz snova, a ne mrdate iz fotelje

Lovci na samce mesečno zgrnu 2.000 evra!

Pošto se ljubav iz parkova i bioskopa preselila na internet, a broj usamljenih, gladnih ljubavi i pažnje je sve veći, otvorila su se vrata za novu vrstu biznisa. Za takve poslove najviše se odlučuju devojke i mladići sa niskim samopoštovanjem, a ponekad ih i porodica ohrabruje da se prijave.

 

 


Vođi škaljaraca ugrožen život u Spužu

Vukotića hoće da ubiju u zatvoru!

Zatvorski policajci 24 sata stoje ispred sobe na trećem spratu zatvora „Spuž“, u koju je u subotu uveče smešten Kotoranin Jovan Vukotić.