naslovna
alo.rs
naslovna

alo.rs

Vučiću rejting porastao za šest odsto, Đilas tone!

Rejting Aleksandra Vučića porastao je za šest odsto posle skupa „Budućnost Srbije“, a protesti opozicije doveli su do pada rejtinga Đilasovog Saveza za Srbiju, kazao je juče Marko Uljarević, direktor sektora za istraživanje javnog mnjenja IPSOS-a.

Opširnije čitajte u našem štampanom izdanju.

 

Boru Čorbu živog sahranili

Cenzura i umrlica! Oliver Mandić i Bora Đorđević, frontmen grupe „Riblja čorba“, preživljavaju pravi linč na društvenim mrežama jer su u petak nastupali na velikom mitingu „Budućnost Srbije“ ispred Narodne skupštine. 

Drecun: Opasnost od džihadista

Milovan Drecun, predsednik skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju, rekao je da je sa Kosmeta oko 500 ekstremista otišlo u redove džihadista, mnogi od njih su poginuli, a mnogi su se vratili.

 

Ðurić: Ako Rada laže, treba da odgovara!

Marko Ðurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, ukazao je da je Rada Trajković najdirektnije državu Srbiju optužila za „državni terorizam“ i ubistvo Olivera Ivanovića i zatražio da se utvrdi da li ona govori istinu, odnosno, kakvim dokazima raspolaže za tako opasne i besramne tvrdnje.

 

Šešelj: Sergeja ću strpati u urnu kao Mirinu!

Sergej Trifunović, lider PSG-a i glumac, našao se na udaru Vojislava Šešelja, predsednika SRS-a.

 

Hladan tuš za Skota u Kragujevcu!

Američki ambasador Kajl Skot je na Pravnom fakultetu u Kragujevcu održao predavanje u prisustvu nekoliko desetina studenata i mladih Kragujevčana. On je krajnje negativno izlagao o Rusiji i pokušao da predstavi pozitivne uticaje politike SAD u Srbiji, a onda su mu studenti priredili hladan tuš.

 

"Alo!" intervju - Ambasador Ukrajine Oleksandr Aleksandrović

Ukrajina ne bi priznala Kosovo ni da nam Rusija vrati Krim!