Naslovna strana, 15. maj
Alo
Naslovna strana, 15. maj

Alo

Naslovna strana, 15. maj, Foto: Alo

NOVA GEJ AFERA NA SRPSKOJ SCENI

Mladi srpski glumac ucenjen gej fotkama!

Lepom plavušanu stižu poruke: Plati ili ćemo objaviti slike tvog golog ku*ca!

 

HAOS U BOSNI, SRBIJA STREPI!

U Drvaru pao sneg, u Sanskom post poplavljena naselja!

Nevreme ugrožava Srbiju - Izlila se Tamnava kod Koceljeve, Sava raste

 

Obilne padavine napravile su haos u regionu! Poplavljeni su delovi Bosne i Hercegovine, kao i Hrvatske, a nevreme je zahvatilo i Srbiju. Došlo je do izlivanja Tamnave kod mesta Gradojević, zbog čega je saobraćaj na deonici Šabačka Kamenica - Gradojević bio otežan, a najveće padavine zadesile su Srbiju tokom noći.

Pročitajte još:

- Saobraćaj se odvija otežano i postavljeni su saobraćajni znaci koji upozoravaju učesnike u saobraćaju na opasnost na putu - saopštilo je JP „Putevi Srbije“, koje dodaje da će javnost biti blagovremeno informisana o normalizaciji saobraćaja na tom putnom pravcu.

Drvar, sneg

FB Almir Agić

Drvar, sneg, Foto: FB Almir Agić

Međutim, kiša koja već tri dana pada u našoj zemlji ipak neće izazvati katastrofu poput one 2014. godine jer je ciklon promenio pravac.

Međutim, sve nadležne službe su i dalje u pripravnosti.

 

U gornjem toku Save vodostaj je u porastu. Hidrolog Slavomir Stevanović ističe da se narednih dana očekuje maksimalan porast Save, ali ne i dostizanje nivoa pri kome se proglašava vanredna odbrana od poplava. On dodaje da može da bude proglašena redovna odbrana.

U Šapcu, koji ima deonicu osetljivu na velike vode, nije došlo do problema. U tom gradu juče tokom dana padala je kiša umerenog  intenziteta. Inače, nivo Save u Šapcu juče je bio 269 centimetara, dok je linija redovne odbrane od poplava 400, a vanredne 500 centimetara. Više čitajte u štampanom izadnju.

Sanski Most

Darko Bandić

Sanski Most, Foto: Darko Bandić

 

 

MAJA MARIJANA STRAHUJE ZA ŽIVOTE NAJBLIŽIH POSLE PALJENJA AUTOMOBILA

Videla sam vatru, a moja ćerka je vrištala!

"Ovo sam videla samo na filmu!"