Naslovna strana, 16. april
Alo
Naslovna strana, 16. april

Alo

Naslovna strana, 16. april, Foto: Alo

KADA ĆE NEKO DA UĆUTKA OVOG ČOVEKA KOJI ŠIRI MRŽNJU U RAŠKOJ OBLASTI

Suljo: Stefan Nemanja je veći zločinac od Mladića

Ugljanin se pridružio Đilasu, Jeremiću i Obradoviću

Sulejman Ugljanin, predsednik SDA Sandžaka, ponovo divlja! On je juče opleo po Stefanu Nemanji, utemeljivaču srpske države i rodonačelnikom dinastije Nemanjić, istakavši da je ratni zločinac te da je napisao platformu za zločine.

Pročitajte još:

Ugljanin je najpre istakao da „Srbi i Bošnjaci imaju potpuno suprotstavljene stavove o događajima iz bliže i dalje istorije, posebno kada se radi o zločinu genocida, zločinima nad Bošnjacima”. 

Sulejman Ugljanin

Tanjug/Sava Radovanović

Sulejman Ugljanin, Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Sve koji su činili zločine nad Bošnjacima oni proglašavaju herojima. Stefana Nemanju, koji je napisao platformu za zločine, za istrebljenje naših predaka bogumila i Ilira ovde, na Saboru 1176. godine. Na toj platformi su Karadžić i Mladić i ranije Draža Mihailović ovde sprovodili zločine i genocid. Takvom zločincu su dali ulicu ovde i zvanje sveca, a osnovna škola u Novom Pazaru nosi ime zločinca koji je počinio veće zločine od Ratka Mladića. Pročitajte žitije Svetog Simeona pa ćete znati o čemu se radi. Pročitajte tu platformu za istrebljenje Ilira, bogumila i njihovih potomaka. Dok budemo krili osećanja, živećemo u zabludi - kazao je Ugljanin te dodao:

Stefan Nemanja

Profimedia

Stefan Nemanja, Foto: Profimedia

- Srbija veliča ratne zločince, daje njihova imena ulicama, fakultetima... Sve dok je to tako nema razgovora o pomirenju.

Podsetimo, lider SDA je pre nekoliko godina tvrdio da je Sveti Sava, sin Stefana Nemanje, njegov predak, kao i svih ljudi iz Sandžaka, te da ga oni kao takvog nikome ne daju.

Šta je tačno izjavio čitajte u štampanom izdanju!

 

PREMINUO GLUMAC MIHAILO MIŠA JANKETIĆ (1938 - 2019)

Još jedan velikan u nebeskoj kafani!

"Od njega se imalo šta naučiti"

 

NAPAD NA NAŠU PREDSTAVNICU NA "EVROSONGU"

JK: Nevena je besmislena, osrednja pevačica!

Samoprozvana diva ne odustaje od pljuvačine po Božovićevoj

 

"ALO!“ OTKRIVA POZADINU PALJENJA AUTOMOBILA POZNATE PEVAČICE U NASELJU FILMSKI GRAD

Maji spalili "mercedes" zbog duga?!

"Suprug Maje Marijane povezan je sa mnogim ljudima, a neki od njih su sa druge strane zakona. U takvom okruženju kretao se i njegov sin iz prvog braka", izvor iz istarge