Naslovna strana za 27. maj 2020. godine
Alo!
Naslovna strana za 27. maj 2020. godine

Alo!

Naslovna strana za 27. maj 2020. godine, Foto: Alo!

 

Đukanović poludeo od mržnje

Milo: Srbi, neću da vas vidim na našem moru!

Najnoviji potez režima u Podgorici da otvori granicu za sve osim za građane Srbije i Republike Srpske ne samo da je nastavak sramne antisrpske politike nego je možda i najpodmukliji i najnehumaniji do sada jer se tako razdvajaju porodice
Koliko Đukanovića zaslepljuje mržnja prema Srbima, najbolje pokazuje to što je zbog nje spreman čak i da upropasti ekonomiju sopstvene zemlje i Crnu Goru dovede do prosjačkog štapa.

Odgovor građana Srbije jasan: Avetinjo, nećemo ti ni doći (svega četiri odsto anketiranih planiralo da ide na more u Crnu Goru).

 

Seksualnim radnicama pukao posao zbog korone

Prostitutke zahtevaju ukidanje mera!

Seksualna industrija mora opet da počne da zarađuje i da ponudi mušterijama dobru uslugu, što je ljudski, a i njima je neophodno.

 


Razotkrivanje 

Mulja Tanja, masni su joj brci!

Nekadašnja neuspešna voditeljka sada zgrće veliku lovu prodajući prazne priče opozicionarima koji se spremaju za medijske nastupe.

 

Korona uništila fudbalski biznis

Klubovi pukli milijarde evra!

Barselona je u gubicima do 260 miliona evra, Real blizu 230 miliona. Minus koji visi nad kasom Mančester junajteda kreće se do 214 miliona evra, dok je Liverpul dobro prošao sa samo 184 miliona evra gubitka. Najbolji nemački klub Bajern ostao je bez 200 miliona, koliko su pukli i francuski PSŽ i Marselj.

 


ALO! Saznaje

Ana tužila Darka, ne plaća alimentaciju?!

Lazić i Sevićeva razvedeni su duže od dve godine, a pevač od tada navodno ne ispunjava obaveze koje ima prema njoj i detetu.

 

Pazite šta kupuujete u prodavnicama

Uvezeno 40 tona sumnjivog meda!

Kada kupite "med" da bi se vaše bolesno dete brže oporavilo, niste ni svesni da mu dajete čist šećer, koji mu narušava zdravlje.