Naslovna strana za 11.8.2019.
Alo!

 

Naslovna strana za 11.8.2019.

Alo!

Naslovna strana za 11.8.2019., Foto: Alo!

 

 

PORODICA UBIJENA U JABUKOVCU PRONAĐENA TEK DVA DANA NAKON MASAKRA

Ubica overio žrtve metkom u glavu!

Raja Kazimirović, koji je ubijen zajedno sa svojom majkom, sestrom i sestričinom, bio u svađi gotovo s celom familijom. Nije išao čak ni na svadbe i druga veselja. I poznati kriminalac na meti istrage.

 



FANOVI JELENE KARLEUŠE UPUTILI STRAŠNE PRETNJE NOVINARKI "ALO!"

Je*aćemo ti oca i majku, a ti ćeš da gledaš!

"Kurvetino izobličena, je*aću te u tvojoj selendri. Smej se dok možeš, droljo, uskoro nećeš imati zube", samo je jedna u nizu pretnji koje je dobila naša koleginica.

 



NADA MACURA SAVETUJE KAKO SE BORITI PROTIV PAKLENE VRUĆINE

Pijte vodu i kad niste žedni!

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, najviša dnevna temperatura biti od 34 do 38 stepeni, a paklene vremenske prilike trebalo bi da potraju do srede, kada se u većini krajeva očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina.

 

 


KATARINU ISPRATILA CELA PETKA

Pijani vozač BMW-a smrti ubio četvoro na Ibarskoj magistrali i zavio im porodice u crno

Katarina Ivanković (20), koja je bila suvozač u BMW-u smrti, kojim je njen nesuđeni zet ubio još troje mladih, sahranjena juče na lokalnom groblju.

 

 


ŠIPTARI SPREMAJU HAOS U KOPENHAGENU!

Iz Prištine režirane nedavne provokacije iz Helsinkija

Bezbednosne strukture otkrile pakleni plan skrojen u Prištini pred revanš crveno-belih u kvalifikacijama za LŠ. "Spavači" iz Danske zastavama velike Albanije nameravaju da izazovu Srbe na utakmici Crvena zvezda - Kopenhagen.

 

 

SAŠA MIRKOVIĆ U ZATVORU TRAŽIO ČISTE GAĆE!

Crna Gora juče isporučila Srbiji odbeglog estradnog menadžera

Pre dva dana se pržio u Pržnu, od juče se krčka u zatvoru... Estradni menadžer i nekadašnji predsednik Skupštine opštine Zaječar Saša Mirković izručen je juče ujutru iz Crne Gore Srbiji, pošto je u petak uhapšen u Budvi po poternici Srbije.

 

 


AFERA "REKET" TRESE SEVERNU MAKEDONIJU

Zaev beži u Sofiju, kud će Bašanović?!

"Očekuju nas novi skandali, uskoro će izbiti afera i u vezi sa jednom stranom ambasadom u Skoplju", najavljuje predsednik Demokratske partije Srba Ivan Stoilković.

Komentari (1)

frankee

10.08.2019 21:29

hahahaha Cuj, prete Karleusini fanovi! Nema tu mesta strahu. Njeni fanovi su ili decaci od 17 godina, koji bi da su seke ili devojke koje mrze sto su iz Przogrnaca i sto ne mogu da sakriju da su im "originali" iz kineskih butika. Salu na stranu, verujem da je vasoj koleginici neprijatno, kao sto bi svakom normalnom bilo ali vi, kao redakcija, morate stati iza nje jer se zna kako Karleusa lincuje ljude.