Naslovna za: 21.10.2018.
ALO!
Naslovna za: 21.10.2018.

ALO!

Naslovna za: 21.10.2018., Foto: ALO!

CARICE!

Odbojkašice Srbije na krovu sveta!

Naše dame u finalu za infarkt sa Italijom (3:2) objedinile evropsku i svetsku titulu.

NIKAD LUĐI RIJALITI

Babi doktor zabranio "Parove"

Verna gledateljka i fan rijaliti šou programa „Parovi” završila je u Hitnoj usled nerviranja zbog dešavanja u vili. Kako „Alo!” saznaje, Milanki (73), koja je srčani bolesnik sa čak dva ugrađena stenta, dijabetičar i hipertoničar, pozililo je, osetila je bol u grudima, zbog čega se hitno javila lekru specijalisti.

POLITIČARI, POŠTO OTADŽBINA?

Makedoniju prodali za 16 miliona evra!

Poslanici opozicije koji su glasali za Prespanski sporazum, kojim će Makedonija promeniti ime, dobili su po dva miliona evra crnog novca
kako bi digli ruku, napisao je na svom Tviter nalogu Panos Kamenas, grčki ministar odbrane.

ĐILASOV TIM-BILDING

Pljeskavicom na Vučića!

Ne bi li sebi dali malo predaha od „teškog“ opozicionog rada, lideri Saveza za Srbiju, sa Draganom Đilasom i Boškom Obradovićem na čelu, otišli su pre nekoliko dana na izlet.

ŽELJKA CVIJANOVIĆ:

Srbija je naš oslonac!

Željka Cvijanović, novoizabrana predsednica Srpske, u prvom intervjuu za medije iz Beograda nakon što je potvrđena njena pobeda poručuje da upravo iz Srbije očekuje najveću podršku, ali ističe i da očekuje da Zapad konačno razbije stereotipe kada reč o BiH.

HRABRA SANJA KOJA JE SPASLA DETE IZ REKE ZA ALO!

Bog mi je dao snagu!

"Kada sam videla dete u vodi, bilo mi je najbitnije da ga izvučem, da ga iznesem na suvo. Dečak je plakao, pokušavao je da se uhvati za bilo šta, a voda, koja nije bila mnogo duboka, nosila ga je, jer je struja bila jaka. Bogu hvala, pa je dečak sarađivao, ispružio je ruku kada sam to zatražila od njega..."

Komentari (1)

tanja

20.10.2018 22:13

Bravo devojke ;) Zivela Srbija