Naslovna: 17.11.2018.
ALO!
Naslovna: 17.11.2018.

ALO!

Naslovna: 17.11.2018., Foto: ALO!

ČELNICI "GRANDA" POMAŽU PEVAČU I NJEGOVOJ PORODICI

Brena i Saša vraćaju Darkove dugove!

Popović je zamolio ljude kojima Lazić duguje novac da ne uznemiravaju njegove roditelje i Anu Sević i dao im garancije da će dug biti izmiren

ŠEŠELJ STRAHUJE ZA HAŠKOG KOLEGU

Mladića će ubiti zbog uključenja kod Marića!

Telefonsko uključenje Ratka Mladića u jučerašnju emisiju Miliomira Marića „zapalilo“ je region. Zbog obraćanja uživo u programu televizije sa nacionalnom frekfencijom, nekadašnjeg generala Republike Srpske, koji je u Hagu prvostepenom presudom osuđen za ratne zločine, oglasila i predstavnica Mehanizma za krivične sudove (naslednik Haškog tribunala) koja je navela da će biti pokrenuta „istraga kako je do toga došlo“

I TREĆI DAN BEZ OBJAŠNJENJA ZA FALŠ "KOKA-KOLU"

Kupci u panici!

U kompaniji „KokaKola HBC Srbija“ tvrde da na tržištu nije nađena nijedna „koka-kola“ u lažnoj boci poput one u
flašici „švepsa“ o kojoj je „Alo!“ pisao. Međutim, nije poznato na osnovu čega ta kompanija iznosi takve tvrdnje, kada kao zmija noge krije gde su obavljene kontrole i ko ih je sproveo.

VIDOVITA VALENTINA OPLJAČKALA STARICU

Skidala čini, pa joj skinula i nakit!

Protiv Valentine S. (41) policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je pod izgovorom da skida crnu magiju od lakoverne žene (68) iz Kusatka kod Smederevske Palanke ukrala nakit u vrednosti od 60.000 dinara!

SEKSI RADA

Nova frizura i još bolja guza!

Pevačica Rada Manojlović nedavno je angažovala stilistu Sašu Milojkovića kako bi joj pomogao da se bolje stilizuje za javne nastupe i gostovanja na televiziji. Na taj način, pevačica je rešila da stane na kraj negativnim komentarima na račun svog stajlinga, koji je godinama prate. A da je saradnja sa stilistom već urodila plodom, vidi se po novoj Radinoj frizuri.