Naslovna strana, 12. avgust
Alo
Naslovna strana, 12. avgust

Alo

Naslovna strana, 12. avgust, Foto: Alo

Najekstremnije pristalice Saveza za Srbiju pokušale da uđu u Predsedništvo Srbije

Marsovac pokušao da napadne Vučića!

Dok Đilas šopinguje po Grčkoj, Obradović se brčka u Kotoru, a Jeremić prisustvuje proslavi Kurban bajrama u Sarajevu, svoje najradikalnije ljude poslali su u juriš na Predsedništvo. Samo zahvaljujući prisebnosti i odgovornosti pripadnika „Kobri“, koji čuvaju Vučića, nije bilo ozbiljnije povređenih. Po Vučićevoj naredbi, odsad će Predsedništvo čuvati žene

 

Planira da sruši Vučića, pa da onda zapali na Mars! Srđan Marković, pristalica opozicije i jedan od organizatora protesta „1 od 5 miliona“, koji je u subotu veče pozivao i ohrabrivao oko 200 demonstranata da nasilno upadaju u zgradu Predsedništva, prijavio se za put na Mars u jednom pravcu jer je, priznao je, fasciniran vanzemaljcima.

Pročitajte još:

Ovaj operativac Dragana Đilasa pre pet godina bio je na obuci za putovanje na Mars, prema zamisli holandske neprofi tne organizacije „Mars 1“ o kolonizaciji te planete.

Na put ka Crvenoj planeti će krenuti 2024. godine, a Srđanova zamisao, pričao je za medije, jeste da masovno preseli ljude na Mars. Dok oni tamo ne stignu, on planira da „jede gljive, topi led i pravi kiseonik“.

VIŠE ČITAJTE U ALO!


Advokat otkriva kakve pravne posledice očekuju pevačicu zbog poziva na linč naše novinarke

Karleuši preti pet godina zatvora!

„Ukoliko policija utvrdi da je pevačica direktno ugrozila bezbednost naše novinarke i njene porodice, time što je neovlašćeno objavila njen privatni snimak i lične podatke, ona može da završi i iza rešetaka“, rekao je Svetozar Vujičić


Novi detalji egzekucije cele porodice u zaseoku kod Jabukovca

Raja je tipovan, ubica iz Rumunije?


Danas paklenih 38 stepeni!

Najtopliji dan ovog leta biće današnji, 12. avgust. Paklene vrućine i sutra, a osveženje u noći između utorka i srede



Samo čudo Tea vodi u Kinu!

Miloš Teodosić obnovio staru povredu stopala 18 dana pred start Mondobasketa