Naslovna strana za 14. oktobar 2019. godine
Alo!
Naslovna strana za 14. oktobar 2019. godine

Alo!

Naslovna strana za 14. oktobar 2019. godine, Foto: Alo!

 

IZMISLILI TROVANJE KAKO BI SRPSKOJ LISTI UKRALI IZBORNU POBEDU

Šiptarska bolesna podvala!

Ne bi li u kosovsku vladu ubacio svoje privatne Srbe, Kurti odlučio da ukrade glasove koji su stigli iz centralne Srbije. Po ugledu na lažno trovanje albanskih đaka 1990. godine, izmislili da su koverte sa srpskim glasovima zaražene misterioznim "alergenom" zbog koga je 26 članova CIK "prijavilo crvenilo i svrab na koži". Srpski članovi komisije oterani iz prostorije gde se nalazile pristigle koverte s glasovima, oduzeti su im mobilni telefoni i zaključani su u obližnjem kafiću.




"RIBLJA ČORBA" OBJAVILA HIT O LIDERU SOCIJALISTA

Ivica Dačić i njegov stomačić ušli u pesmu!

"Prilično me je iznenadio, nisam znao da to priprema, jedino me je pitao da li ću se ljutiti, pošto se mi poznajemo više od dvadeset godina. Rekao sam mu da slobodno piše i da peva šta god hoće", kazao je Dačić.

 

 


NEZAPAMĆEN ZLOČIN IZ STRASTI U KOCELJEVI

Bivši dečko izmasakrirao devojku sa 20 uboda nožem!

Dušan Petronijević (33) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju bivšu devojku Violetu Jošić (19) u selu Batalage kod Koceljeve. Ubica nekoliko sati pre zločina na Fejsbuku podelio na stotine Violetinih fotografija.

 



SKANDALOZNO: ERINOG UNUKA PROSTITUTKA ORALNO ZADOVOLJAVALA U ŽIVOM PROGRAMU!

"Uki, zašilji raketu i samo udri", poručio je deda Era svom nasledniku

"Šta ima loše u tome što ga je zadovoljavala ta žena?! Ona je to htela, a on joj je to i omogućio", branio je Ojdanić svog naslednika.