Naslovna strana, 23. avgust
Alo
Naslovna strana, 23. avgust

Alo

Naslovna strana, 23. avgust, Foto: Alo


Stravični napad na Srbe u okolini Knina

Hrvati s fantomkama napali i srpsku decu od 12 godina!

„Opet ćete u kolonama na traktorima bežati“, poručili su napadači pre nego što su pobegli. Na meti su im bila deca, žene... svi koji su se usudili da te večeri gledaju fudbalsku utakmicu Crvene zvezde i ekipe Jang bojs


Dok najviši hrvatski zvaničnici sa premijerom na čelu bez srama pričaju o nekakvoj velikosrpskoj agresiji koja je izvršena na Hrvate, u isto vreme njihovi ljudi iz čista mira palicama, šipkama i motkama tuku Srbe, pa čak i decu i starce, preteći im da će „uskoro traktorima opet bežati iz Hrvatske“!

Tuča u Kninu, Knin

Alo

Tuča u Kninu, Knin, Foto: Alo

 U istom danu kada je hrvatski premijer Andrej Pleneković izjavio da „nema dilemu da se desila velikosrpska agresija na Hrvatsku“, ustaške snage (sebe nazivaju navijačima), koje je činilo 20 muškaraca sa fantomkama na glavi i palicama i šipkama, brutalno su napali i tukli Srbe u kafiću „Petko“ u selu Uzdolje kod Knina, dok su mirno gledali utakmicu Crvene zvezde. 

Tokom stravičnog napada ustaše, koji su u rukama imali i mačete, uzvikivali su „Je l’ se Zvezda ovde gleda, majku vam je*em četničku, sve ćemo vas pobiti“, svedoči Boris Petko, vlasnik tog kafića.

Vlasnik kafića u Kninu, Boris Petko

Privatna arhiva

Vlasnik kafića u Kninu, Boris Petko , Foto: Privatna arhiva

 - Upali su maskirani, videle su im se samo oči. U rukama su imali šipke i palice. Psovali su nas i vređali. Nije mi jasno kakvi su to navijači, ma koje nacije ove ili one, kad su napali decu i starce od 80 godina. To je očito planirani napad. Jedan od njih pola sata pre napada bio je u izvidnici. Popio je piće i otišao. A onda se vratio s ekipom. Da je bilo tu pet momaka, kukavice ne bi ni došle. To se dogodilo samo zato što sam Srbin. Nije zato što se zovem Ante ili Mate, nego zato što sam Srbin - ispričao je Petko, koji je takođe pretučen i pogođen flašom u glavu.

Više čitajte u štampanom izdanju ALO!

 

Predsednik obradovao 350.000 radnika u našoj zemlji

Minimalac neće biti ispod 30.000 dinara!



Milica ga oduvala, našao novu

Filip sad muva Anastasiju!

 


EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO

Novi „Parovi“ kao mala Jugoslavija

 

Lepa Brena otkriva za "Alo!"

Žao mi je što nisam osigurala noge

 

Milan Borjan posle remija u Bernu

U Ligu šampiona uz pomoć Boga i armije navijača!

 


„Alo!“ na stadionu Jang bojs s Neletom Karajlićem

Žao mi je što Borjan ne brani za Srbiju!

 

Šešelj: Velja je rođen pijan i nema mu spasa!


Ne bira sredstva

Đilas kreće u uništenje Jeremića i DS-a!

 

Kruševački don preti Goluboviću

Kristijane, polomiću ti sve kosti!