Alo naslovna
printskrin
Alo naslovna

printskrin

Alo naslovna, Foto: printskrin

 

Vučiću dojadile pretnje opozicionara, pa im poručio: Dođite vas petorica da me bijete, samo više prestanite da kukate!

- Neki svakog dana kukaju o nasilju, a onda u svojim intervjuima kažu da je u dugim cevima spas i da treba da dobijem grdne batine... A ja ću samo da im odgovorim na drugačiji način: „Ajde, ko boga te molim, nemoj više da pretiš po novinama. Ni ti, ni Ðilas, ni Obradović“ - rekao je Vučić.


Konobaru dato 24 sata da napusti grad: Ljudi u fantomkama love Srbe u Dubrovniku!

Interesantno, jedan od osumnjičenih napadača na sezonce i vatrogasca u Supetru je vatrogasac iz Pučišća Vili Martinić (22), koji je prošle godine u Beogradu završio u pritvoru jer je s „torcidom“ učestvovao u incidentu na benzinskoj pumpi u Vrčinu.


Ispovest majke devojčice (13), žrtve pedofila: Pošalji mi slike ili ću te ubiti!


- Ako samo pokušaš da me blokiraš, biće ti žao što si se rodila. Hoćeš da su tvoji mrtvi, a i ti?! - samo je jedna od pretnji seksualnog predatora.

 

Pevačica se stidi zbog hapšenja brata

Seka od sramote ne izlazi iz kuće.

 

Englez vežba zavodnike po ulicama Beograda: Srpkinje su lake ribe!

Džejm Tusk pustolovine iz srpske prestonice postavlja na „jutjub“, pa desetine žena kojima nasred ulice priđu on ili neki od njegovih učenika budu snimljene skrivenom kamerom bez zamagljivanja lica.

 

Kokeza smenio Krstajića, novi selektor u julu


Džej Ramadanovski otvorio dušu za „Alo!“: Slomio sam se kada je Ana izgubila bebu


Pčelaru određen pritvor do mesec dana


Mikiju preti do pet godina robije! Đuričić je pre četiri godine osuđen uslovno na šest meseci zbog nasilja u rijalitiju, što znači da ne može ponovo da dobije uslov niti nanogicu.