Cepterova jahta
Arhiva Alo!
Cepterova jahta

Arhiva Alo!

Jahta, Foto: Arhiva Alo/ Ilustracija

Ukoliko ste misli da je najbolji posao na svetu da vam neko plati da dremate u toku radnog vremena, razmislite još jednom. Startap vebsajt oglasio je pravi posao iz snova - plaćeno putovanje oko sveta i testiranje luksuznih jahti, prenosi Fox News.

Posao iz snova oglasio je HushHush, nedavno lansiran vebsajt za luksuznu kupovinu.

Tržište, poznato kao Amazon za milionere, traži nekoga da ocenjuje jahte pre nego što budu oglašene na sajtu.

Oglas za tu ulogu, koja se plaća 1.865 dolara nedeljno, zahteva od zaposlenog da živi, jede i spava na jahti sedam dana, proveravajući njene funkcije, kvalitet i podobnost za sajt, uključujući čak i utičnice, vrata, krevete, tuševe i slavine.

U OVOM SRPSKOM GRADU PRAVA POMAMA Traže 200 radnika: Potrebni inženjeri, komercijalisti, vozači, električari, prodavci!

Osoba koja pobedi na konkursu imaće mogućnost da oceni i do 50 jahti godišnje, što se plaća oko 93.000 dolara, što je oko 83.000 evra.

Kako prenosi Insider, iskustvo sa jahtama nije neophodno, iako bi, kako se navodi, bilo značajno za osobe koje se prijave.

jahta

Shutterstock

jahta, Foto: Profimedia

Međutim, moraju da imaju bar 21 godinu, važeći pasoš i da budu dostupni tokom godine.

- Osobe koje se prijave će ocenjivati jahte i upoređivati ih sa rigoroznim standardima koje ima HushHush da bi bile oglašene na sajtu - navela je kompanija.

IDEJA ZA BRZU ZARADU U SRBIJI Ovaj posao vam dnevno može doneti 100 evra! Čitave porodice žive od ovog biznisa!

Ovo nije prvi put da kompanija oglašava luksuznu ulogu "testera proizvoda". Ranije ove godine, HushHush je oglasio potragu za osobom koja bi testirala slične proizvode - stil, udobnost, performanse i pogodnost za sajt i pisala detaljan izveštaj o svakoj stvari. To može biti bilo šta od luksuznih automobila do privatnih aviona, pa čak i prelepih privatnih ostrva.

Neke od najskupljih stvari koje se prodaju na sajtu su i francuski zamak od 112 miliona dolara, kao i "superjahta" od 37 miliona dolara.