HIT POSAO U SRBIJI Nema stresa, fiksnog radnog vremena, a zarada je odlična!

Potrebno je položiti stručni ispit.

 

Vreme, sunčano, Knez Mihailova
Vreme, sunčano, Knez Mihailova, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

List Politika piše o tome da Srbija ima dovoljno turističkih vodiča koji govore engleski jezik, ali da je nedovoljno onih koji koriste kineski, japanski, skandinavske jezike, arapski, turski, čak ruski...

Problem je i što vodiči posao uglavnom traže u velikim gradovima dok ih je u manjim gradovima u unutrašnjosti nedovoljno.

 

Zbog toga Udruženje turističkih vodiča konstantno promoviše ovaj posao po celoj Srbiji i u saradnji s lokalnim zajednicama, a u nameri da zaniteresuje mlade da polažu stručni ispit za turističkog vodića.

Prema podacima Mnistarstva trgovine, turizma i telekomunikacija u Srbiji trenutno ima 2.217 lica s licencom turističkog vodiča i 653 turistička pratioca, a od svih njih 70 odsto govori engleski jezik.

Policajac kome je Đilas pretio ispričao u Hit tvitu sve do detalja: Umesto isprava, dao mi je vizit kartu i rekao "Evo ti ovo, da znaš ko te je ostavio bez posla"

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 13.10.2019. 22:09 - 13.10.2019. 23:42 Ispričao suočavanje sa Đilasom! Dejan Stević, policajac, Foto: Printskrin Dejan Stević, zaposlen u Upravi saobraćajne policije, gostovao je večeras u Hit tvitu gde je govorio o pretnjama koje mu je Dragan Đilas uputio dok je obavljao svoj posao.

Bonus video

VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi