Priština, Albanci, Kosovo
Tanjug
Priština, Albanci, Kosovo

Tanjug

Foto: Tanjug

 

* Nakon intervencije direktora, profesora i učenika zastava je uklonjena

* Niko od trojice direktora nije mogao da potvrdi informaciju o postavljanju zastave jer ne odgovaraju na pozive

* Građevinsku kompaniju koja izvodi radove je na osnovu tenderske procedure odabrala opština

 

Zastavu su najverovatnije postavili izvođači radova i ona je nakon intervencije direktora, profesora i učenika uklonjena, javio je Kosovo online.

Srpske obaveštajne službe došle do frapantnih podataka: Prištinski lideri otpočeli taktiku "prljavog lobiranja"! Upotrebiće ono najgore!

AUTOR: Novosti/Alo.rs/D.S. DATUM I VREME: 23.09.2019. 09:32 - 23.09.2019. 10:46 Užas! Interpol, Foto: AP Generalna skupština Interpola okuplja se jednom godišnje, a ove godine biće održana u glavnom gradu Čilea od 15.do 18. oktobra. Na njoj bi se i ove godine mogao naći zahtev Prištine da pristupi ovom međunarodnom telu.

Kako prenosi taj portal, nakon što su primetili zastavu na krovnoj konstrukciji na novom delu objekta direktori osnove, srednje Građevinsko saobraćajne i Medicinske škole, zajedno sa osobljem i učenicima su se pobunili, nakon čega je zastava uklonjena.

VESELJI PREKROJIO GRANICU! Otkrivena velika prevara na Kosovu, celu jedinicu pomerili van pojasa od 3 kilometara!

Niko od trojice direktora nije mogao da potvrdi informaciju o postavljanju zastave jer ne odgovaraju na pozive i, kako saznaje Kosovo Online, nalaze se na hitnom sastanku u Kosovskoj Mitrovici.

Kreće rat za Kosovo! Merkelova menja stranu! Iza zatvorenih vrata zapečaćena sudbina Srba!

AUTOR: Informer/D.S. DATUM I VREME: 23.09.2019. 07:49 - 23.09.2019. 08:05 Ovaj sastanak inicirala je nemačka kancelarka i on bi mogao da bude "važna tačka preokreta" u rešenju problema Kosova, procenjuju mediji u Berlinu Angela Merkel, Aleksandar Vučić. Hašim Tači, Foto: AP * Predsednik Aleksandar Vučić boraviće u Njujorku od 23.

U objektu OŠ "Kralj Milutin" u Gračanici od 1999. godine smeštene su tri škole, a zbog nedostatka prostora ovog leta počela je nadogradnja još četiri ucionice.

ŠOKIRAĆETE SE KADA PROČITATE Putin otkrio ko stoji iza "Velike Albanije"

Građevinsku kompaniju koja izvodi radove je na osnovu tenderske procedure odabrala opština Gračanica, koja i finansira izgradnju novog dela škole.

 

BONUS VIDEO: Vučić se brecnuo na konferenciji za novinare