SULJO SA KURTIJEM OPET PROVOCIRA I GURA PRST U OKO SRBIJI Zajedno proslavljaju 141. godinu " Prizrenske lige", ali to nisu jedini gosti

Provokacija

Aljbin Kurti, Sulejman Ugljanin, Prizrenska liga
Aljbin Kurti, Sulejman Ugljanin, Prizrenska liga, Foto: Facebook/Albin Kurti

 

Predsednik SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin ponovo se danas sastao sa liderom kosovskog Samoopredeljenja Aljbinom Kurtijem u Prizrenu, povodom obeležavanja 141. godišnjice Prizrenske Lige.

Ovoj proslavi inače osim ugljanina, kako je naveo Kurti prisustvovali su i: gradonačelnik opštine Bujanovac Šaip Kamberi, predsednica skupštine opštine i bivši gradonačelnik preševa ardita sinani i doktor Bljerim Leka..

 

Na fotografijama koje su objavljene na fejsbuk stranici Samoopredeljenja su Ugljanin i Kurti, kao i njihovi saradnici, kako ručaju u jednom restoranu u Prizrenu.

 

Prizrenska liga osnovana je 1878. u tom gradu, a imala je za cilj abansku autonomiju i ujedinjenje svih Albanaca u jedan veliki "albanski vilajet".

 

Inače Ugljanin i Kurti sastali su se, prethodno, pre malo manje od mesec dana, kada su zajednički optužili vlasti u Srbiji za "nacionalističko i netolerantno ponašanje".

 

Aljbin Kurti, Sulejman Ugljanin, Prizrenska liga
Aljbin Kurti, Sulejman Ugljanin, Prizrenska liga, Foto: Facebook/Albin Kurti

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi