Aleksandar Vučić
Tanjug
Aleksandar Vučić

Tanjug/Filip Krainčanić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Kako je naveo, ideja je propala jer je naš narod mislio drugačije, a to će nas, uveren je, skupo koštati za dve do tri decenije.

Najavio je da će 8. maja imati susret sa Mateom Salvinijem, da će 10. maja biti vojna parada u Nišu, i da će posle toga Srbima sa Kosova i Metohije preneti ishod samita u Berlinu i svih razgovora po pitanju Kosova i Metohije.

 

Vučić je, odgovarajući na pitanje vezano za najavljeno donošenje odluke o kontramerama na prištinske takse i o izborima, kazao da svakog dana razmišlja o tome.

Svi koji su pravili nezavisno Kosovo, dok se govorilo o razgraničenju pravili su se nevešti, jer nisu hteli da kažu da su za celokupno Kosovo nezavisno od Srbije. Za to se zalaže Rada Trajković, isto kao i nemačka kancelarka Angela Merkel i svi ostali“, objasnio je Vučić.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Filip Krainčanić

Aleksandar Vučić, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Rekao je da su odigrali prevaru svi oni koji su već priznali nezavisno Kosovo i izjasnili se protiv razgraničenja, a na tome je radio i deo domaće javnosti, posebno oni koji su učestvovali u stvaranju nezavisnog Kosova.

Protest, Kosovo

Alo.rs

Protest, Kosovo, Foto: Alo.rs

Komentari (1)

pera

03.05.2019 14:33

ti si budala