Vežba
Youtube printscreen
Vežba

Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

* Vojna vežba "Albanin Effort19" se izvodi u vojnoj bazi u Biza u Albaniji

* U ovoj vežbi učestvuje 12 zemalja - Albanija, SAD, Velika Britanija, Nemačka, Italija, Turska, Hrvatska, Poljska, Bugarska, Crna Gora, tzv. Kosovo i Severna Makedonija

* Tzv. Kosovske bezbednosne snage u ovoj multinacionalnoj vežbi, imaju za cilj da povećaju saradnju sa partnerskim jedinicama

Pripadnici tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga , odnosno "Vojske Kosova", među kojima je brigada za brzo reagovanje, pešadijski vod, terensko osoblje, komanda za doktrinu i obuku sa nadzornim posmatračima, pridružili su se vežbi "Albanin Effort19", koja se izvodi u vojnoj bazi u Biza u Albaniji.

U ovoj vežbi učestvuje 12 zemalja - Albanija, SAD, Velika Britanija, Nemačka, Italija, Turska, Hrvatska, Poljska, Bugarska, Crna Gora, tzv. Kosovo i Severna Makedonija.

NEMA DALJE- RUŠE SRPSKU SREDNJOVEKOVNU SVETINJU NA KOSOVU! Bagerima krenuli na Novo Brdo! Zanemećete kada vidite čija firma stoji iza svega!

ČLANICA EU POVLAČI PRIZNANJE KOSOVA?! Predsednik ove države dolazi u Beograd i donosi važnu poruku Srbima!

Tzv. Kosovske bezbednosne snage u ovoj multinacionalnoj vežbi, imaju za cilj da povećaju saradnju sa partnerskim jedinicama, profesionalni razvoj i testiranje vojnih veština donošenja odluka u multinacionalnom okruženju, kako bi se testirale mogućnosti zajedničke intervencije u doba krize.

Otkriveno meso koje izaziva opaku bolest! Upravo objavljena užasavajuća saznanja!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 09.09.2019. 17:15 Ranija istraživanja povezivala su ovaj opasan šećer sa dobijanjem raka. Foto Alo/ Rajko Ristić * Naučnici identifikovali gen kod određenih životinja - uključujući krave i neke vrste ribe * Povezuje ih sa dobijanjem najtežih bolesti * Povećavaju rizik za stvaranje tumora i kardiovaskularnih bolesti Naučnici sa Univerziteta u Nevadi identifikovali su gen kod određenih životinja - uključujući krave i neke vrste ribe - koji ih povezuje sa dobijanjem najtežih bolesti.

Bonus video