Vjosa Osmani
Facebook printscreen
Vjosa Osmani

Facebook printscreen

Vjosa Osmani, Foto: Facebook printscreen

Ona je naglasila da ta teza koju je iznelo Samoopredeljenje ne može biti ispunjena iz više razloga, prenosi Kosovo onlajn.

PROČITAJ JOŠ:

"Danas je jasna volja građana Kosova - za Kosovo kao nezavisnu i suverenu državu. Održan je referendum 1992. Izražena je jasna volja 17. februara, koja je tada zapečaćena presudom Međunarodnog suda pravde. I danas, ako pitamo građane Kosova, uverena sam da oni u to veruju", poručila je Vjosa Osmani.

Aljbin Kurti

Tanjug

Aljbin Kurti, Foto: Tanjug

Trenutno ujedinjenje sa Albanijom ne vidim kao alternativu koja se može izvesti iz više razloga, napomenula je ona.

Šef dilera zvani Tocilo pao u spektakularnoj akciji MUP-a! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 14.11.2019. 16:13 - 14.11.2019. 16:27 Popadali u Mladenovcu! Mladen Novaković-Tocilo, Foto: MUP Mladen Novaković (37), zvani Tocilo, iz Amerića kod Mladenovca uhapšen je jutros u policijskoj akciji u kojoj je zaplenjeno 77 kilograma heroina. POTVRĐENO PISANJE ALO.RS Ministar policije se upravo obratio javnosti - Velika akcija službi bezbednosti nadomak Beograda!

"Prvo, zato što će Kosovo i Albanija biti deo EU. Drugo, za nas kao DSK, Kosovo je stalni projekat i treće je što i Kosovo i Albaniju vidim kao uspešne u međunarodnoj zajednici, u zajednici slobodnih zemalja. Ne isključujući jedna drugu", istakla je Vjosa Osmani.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Trig

14.11.2019 20:16

Siptari u EU.Nema sanse