Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji
president-ksgov.net
Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji

president-ksgov.net

Hašim Tači, Ramuš Haradinaj i Kadri Veselji , Foto: president-ksgov.net

Sve je više nervoze u redovima albanskih lidera na Kosovu i Metohiji, posle saslušanja bivših pripadnika OVK pred Specijalnim sudom za zločine, a naročito se to odnosi na Hašima Tačija i Kadrija Veseljija.

VANJA GRBIĆ OTKRIVA ŠTA SU MU MUDRACI NA HILANDARU REKLI O KOSOVU! Telo ne može da živi bez duše, može bez srca, zamenite, stavite pejsmejker, ali bez duše ne može!

Sagovornik objašnjava da se ova dvojica čelnika već danima "izokola" raspituju koje dokaze srpska udruženja, odnosno porodice srpskih žrtava, imaju o njima i počinjenim zločinima.

Još više ih brinu, kaže izvor, dokazi koje imaju albanske porodice čiji članovi su, takođe, bili podvrgnuti zverskim mučenjima zbog toga što su odbijali da pristupe terorističkoj OVK u akcijama protiv i države Srbije, u periodu pre bombardovanja. Podseća i da su pobijeni mnogi članovi partije jednog od tadašnjih lidera, a kasnije i predsednika lažne države Kosovo, Ibrahima Rugove.

EVROPA FINANSIRA OVE PROJEKTE? Na Kosovu otvaraju klinike sa savremenom opremom, a onda tamo ljudima rade NAJCRNJE STVARI!

- Ramuš Haradinaj, u ovom slučaju, najmanje je zabrinut jer je usled nedostatka dokaza dva puta oslobađan pred Haškim tribunalom. Iz njegove zone odgovornosti (Dukađini), dok je komandovao terorističkom OVK, ima najmanje dokaza o zločinima, dok su potencijalni svedoci ubijeni pod nerasvetljenim okolnostima - kaže sagovornik.

I visokorangirani predstavnik međunarodne zajednice ističe da strane obaveštajne službe prisutne na KiM takođe raspolažu mnogobrojnim dokazima o zlodelima koje su albanski lideri počinili ne samo nad Srbima, već i nad Albancima.

OPSTANAK SRPSTVA JE U PITANJU Apel Marka Đurića: Pozvao Srbe na Kosovu da ne dozvole ovu STVAR!

- Svima iz međunarodne zajednice je jasno da su u vrhu vlasti ljudi koji su okrvavili ruke i samo je pitanje sa koliko će ozbiljnosti dokazima pristupiti tužilaštvo Specijalnog suda za OVK. Deo dokaznog materijala dostavili su im baš Albanci kojima su ubijeni članovi porodica, a među kojima ima i zaštićenih svedoka - tvrdi sagovornik.