SIPAJU SO NA RANU! U Prištinu 12. juna stiže albanski saveznik, spremaju se da ugoste Amerikance! Planira se veliko ZLO!

Kuju planove!

Hašim Tači, Kosovo
Hašim Tači, Kosovo, Foto: EPA/VALDRIN XHEMAJ

Prištinske vlasti spremaju 12. juna centralni skup povodom 20. godišnjice ulaska NATO trupa na Kosovo, a nakon pisanja medija da će tome prisustvovati nekadašnje državne sekretarke SAD Hilari Klinton i Medlin Olbrajt, penzionisani američi general i komandant NATO za vreme bombardovanja SRJ Vesli Klark i bivši šef Verifikacione misije OEBS na Kosovu Viljam Voker, potvrda je danas stigla samo za dolazak Olbrajtove.

RTK2 na srpskom jeziku prenosi da je organizacioni odbor skupa objavio da će se američka državna sekretarka iz vremena NATO bombardovanja Savezne Republike Jugoslavije "pridružiti narodu Kosova na proslavi 20 godina slobode", kao i da će tu održati govor.

ALBANCI ROVARE SRPSKE KOSTI I RAZARAJU SVETINJE! Haradinaj i Čitaku u krvavom pohodu na SPC, kažu da su Srbi katolici! Spremaju opasno zverstvo!

"Kosovo obeležava istorijsku godišnjicu Kosova zajedno sa našim prijateljima i saveznicima sa kojima delimo vrednosti mira, slobode i demokratije. Istovremeno, poštujemo našu prošlost i našu viziju održivog mira", piše u saopštenju odbora.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi