Ramuš Haradinaj
AP/Visar Kryeziu
Ramuš Haradinaj

AP/Visar Kryeziu

Ramuš Haradinaj, Foto: AP/Visar Kryeziu

Predsednici Demokratskog saveza Kosova i pokreta "Samoopredeljenje" Isa Mustafa i Aljbin Kurti složili su se da počnu neophodne pripreme za rušenje premijera lažne države Ramuša Haradinaja.

HAOS U PRIŠTINI Pornićarske slike hteli da podmetnu kao silovanje, a sada imaju potpuno rasulo - Najveći sponzor Kosova besan! Traži surovu KAZNU!

Aljbin Kurti je planove objavio na svom profilu na Fejsbuku nakon današnjeg sastanka sa Isom Mustafom u Prištini.

- Danas sam se sreo sa predsednikom DSK Isom Mustafom. Razgovarali smo o političkoj situaciji i inicijativi za glasanje o nepoverenju vladi. Kosovu je potreban ekonomski razvoj, a ne institucionalna korupcija - napisao je Kurti.

Građani, prema njegvoim rečima, žele novo, dobro i pravo upravljanje, a ne loše upravljanje koje povećava javni dug, troši budžet i bankrotira.

- Dogovorili smo se da uradimo neophodne pripreme za rušenje vlade - napisao je Kurti.

UŽAS! USRED VAŠINGTONA SE KUJE NOVA ZAVERA! Svi strepimo nad sudbinom Kosova, a drugi deo Srbije uveliko sprema otcepljenje!

Susret predsednika dveju najjačih opozicionih partija u kosovskoj skupštini usledio je na inicijativu Ise Mustafe, koji je najavio i susret sa Špendom Ahmetijem, predsednikom Socijaldemokratske partije, treće opozicione stranke Albanaca u parlamentu.

Sve tri stranke zajedno broje 56 poslanika, ali nemaju dovoljan broj od 61 glasa koliko je potrebno za rušenje vlade.

UZEĆEMO VAM JUG SRBIJE, A NEĆEMO DATI NI CENTIMETAR KOSOVA! Nove pretnje Hašima Tačija grme zemljom - Ja sam za korekciju, promeniću granicu i reći ću to u Parizu!

Srpska lista, takođe u opoziciji, ima 10 poslanika.

Iz "Samoopredeljenja" su najavili da bi neophodnih pet glasova za rušenje vlade mogli da pronađu među poslanicima vladajuće većine.