Kosovo, službe
Ilustracija
Kosovo, službe

Ilustracija

Kosovo, službe, Foto: Ilustracija

Dančetović je za Kosovo Onlajn rekao da je, zbog poslovnih obaveza, kuću napustio u ranim jutarnjim satima, a po povratku, nešto posle 21 sat, zatekao je razbacane stvari i video da je u kući napravljena ozbiljna premetačina.

"Odmah sam obavestio policiju koja je došla i obavila uviđaj. Ustanovili smo da mi je nestao rezervni ključ od auta. Očigledno je da su lopovi tražili novac i da ih druge stvari nisu interesovale", rekao je Dančetović.

On dodaje da su u neposrednoj blizini njegove kuće i domovi njegovih rođaka, ali to lopove očigledno nije sprečilo u nameri da izvrše pljačku.

"Moji rođaci su bili do 19.00 sati u dvorištu gde su pripremali zimnicu, ali ništa sumnjivo nisu primetili. Lopovi su presekli žicu od ograde i kroz prozor su ušli u kuću. Ipak, nisu našli ono zbog čega su došli, jer odavno novac ne držim u kući", kaže Dančetović.

Sredinom ovog meseca, u Babinom Mostu je opljačkana i crkve Presvete Bogorodice, koja je u poslednjih dvadesetak godina više puta bila na meti pljačkaša.