ROSU
printskrin
ROSU

printskrin

ROSU, Foto: printskrin

 

* Kosovska policija saopštila da je uhapšen policajac

* Njega dovode u vezu sa ubistvom Olivera Ivanovića

* Kod jednog osumnjičenog su navodno pronašli oružje

U saopštenju kosovske policije se potvrđuje da je u ranim jutarnjim časovima na severu Mitrovice policija sprovela akciju u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

- Ova policijska akcija izvedena je na osnovu naloga za pretres koji je izdao Osnovni sud, Posebno odeljenje, a koji je rezultirao hapšenjem osumnjičenog policajca (RB) uključenog u nalog za pretragu - navedeno je u saopštenju.

Pročitajte još:

Navodi se da se traga za drugim osumnjičenim policajcem.

- Tokom policijske akcije uhapšen je još jedan osumnjičeni kome je pronađeno oružje. U operaciji su pronađena i zaplenjena još dva oružja i municije - ističe se u saopštenju.

Već smo se oprostili od najgorih Albanaca, a onda su stigle loše vesti! Prešli su cenzus!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 15.10.2019. 17:47 Užas! Kosovo, skupština, Foto: AP Dve stranke iz dosadašnje vladajuće koalicije na Kosovu i Metohiji - Socijaldemokratska inicijativa, Fatmira Ljimaja, i Alijansa za novo Kosova, Bežeta Pacolija - koje su na izborima nastupile u koaliciji, prešle su cenzus od pet odsto i biće deo kosovskog parlamenta, objavila je prištinska Bota sot pozivajući se na izvore iz CIK.

U državnom vrhu je potvrđeno da je akcija izvedena rano jutros. Kako je rečno, državni vrh ima neprekidne konsultacije, a o akciji na severu Kosova su već obavešteni Brisel i Vašington i Moskva i Peking.

ROSU upale u stan komandira Željka Bojića i odveli mu sina! Alarmantno stanje na severu Kosova

AUTOR: Alo.rs/Pink/I.L. DATUM I VREME: 16.10.2019. 08:17 Otkrivena meta upada ROSU udarna vest, alo, vest, Foto: Alo Marko Đurić gostovao je u jutarnjem programu na TV pink i otklrio detalje brutalnog upada ROSU u severnu Mitrovicu u ranim jutarnjim satima: - 100 do zuba naoružanh Albanca sa šlemovima, i dugim cevima, upali su u severnu Mitrovicu, sa 25 vozila, oko 40 vozila je bio na ulazu u grad.

Jutros oko 5.50 došlo do upada više od 25 oklopnih vozila i džipova ROSU i oko 100 pripadnika ove specijalne jedinice na sever KiM. Upad Rosu dogodio se samo dan posle debakla Prištine u Interpolu.

BONUS VIDEO: Fudbaleri Zvezde pozdravljaju navijače na Jarinju