Meštani ogorčeni,  kosovska policija  ništa nije učinila
Vlada Srbije
Meštani ogorčeni,  kosovska policija  ništa nije učinila

Vlada Srbije

Foto: Vlada Srbije

 

* Srpska lista izdala je saopštenje danas

* U njemu optužuje lidere tri ostale srpske partije na Kosovu

* Slobodan Petrović, Nenad Rašić i Aleksandar Jablanović "pripremaju plan za napad na Srpsku listu"

U danu kada Priština maltretira Srbe na severu Kosova i brutalnim akcijama ugrožava mir, u želji da se dodvore i opravdaju podršku Prištine, Jablanović, Petrović i Rašić u Specijalnom tužilaštvu u Prištini pripremaju plan napada na Srpsku listu, saopšteno je iz Srpske liste.

Pročitajte još:

Svesni da nikada neće dobiti podršku srpskog naroda na izborima, te da im je srpski narod jasno pokazao da ih ne želi za svoje predstavnike, jer im je privatni interes ispred nacionalnog, navodeno je dalje u saopštenju Srpske liste, “Petrović, Rašić i Jablanović su se dosetili da do funkcija dođu mimo volje naroda - prevarom, obmanom, ali i ulizivačkim odnosom sa Prištinom”.

Da li su ova trojica danas u Specijalnom tužilaštvu potkazivali časne Srbe i Srpkinje ostaje da vidimo u danima koji dolaze, poručuju iz Srpske liste i konstatuju da tamo sigurno nisu bili da objasne gde je 4.5 miliona evra koje je pronevereno u Leposaviću dok je ovom opštinom upravljao Jablanović, niti kako je Petrović uspeo da sebi sazida stotine kvadrata stambenog prostora i teniski teren.

Uletelo preko 100 specijalaca i više od 25 oklopnih vozila i džipova

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/I.L. DATUM I VREME: 16.10.2019. 07:13 - 16.10.2019. 07:45 Razlog nije poznat! ROSU, Kosovo policija, Foto: EPA Jutros oko 5.50 više od 100 pripadnika jedinica ROSU sa 25 oklopnih vozila i džipova upalo je na sever KiM, saznaje Tanjug. Razlog upada nije poznat. UBICA I BOGATAŠ SE VRAĆAJU NA SCENU!

Srpska lista poziva građane da, kako je navedeno, bez obzira na namere ovog trojca, ne nasedaju na provokacije i sačuvaju mir i pribranost.

- U ovim teškim vremenima je potrebno da ostanemo mirni, suzdržani i sabrani pod barjakom naše Srbije - zaključuje Srpska lista u svom saopštenju.

BONUS VIDEO: SRBI GLASAJU NA VANREDNIM IZBORIMA NA KOSOVU