selo, kuća
Alo!/Masanori Jošida
selo, kuća

Alo!/Masanori Jošida

selo, kuća, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Tročlana porodica iz Novog Pazara osumnjičena da je A. R. iz Beograda mesec dana terala da se prostituiše na Kosovu * Uhapšen Anton Đ., njegova sestra Milica V., dok policija traga za njihovom majkom Vesnom S.

Novopazarska policija uhapsila je brata i sestru Antona Đ. (17) i Milicu V. (25) zbog sumnje da su Beograđanku A. R. (23) mesec dana podvodili mušterijama na Kosovu i Metohiji. Njihova majka Vesna S. (45) nalazi se u bekstvu i za njom policija intenzivno traga.

Iz Nemačke stižu reči zbog kojih Albanci besne: Ponosni smo na povlačenje priznanja lažne države!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 15.10.2019. 07:23 Prijateljska poseta Hampela iz AFN Albanci, Priština, Foto: Tanjug/Predsedništvo Šef spoljnopotickog odbora Alternative za Nemačku AFN u Bundestagu Armin Paulus Hampel izjavio je večeras u Beogradu da je ponosan na vlasti u Srbiji koje su uspela da čak 13 država povuče priznanje protiv zakonite nezavisnosti Kosova, ali i na činjenicu da su danas uz Srbiju i nobelovci.

Prema rečima izvora iz istrage, njih troje su tokom septembra u više navrata primoravali A. R. da se prostituiše i da im daje tako zarađeni novac.

ORIO SE BARJAK "VELIKE ALBANIJE" Pao dogovor pod okriljem EU! Podmukao plan Kurtija se ostvaruje na tlu Kosova! Ovo je tek početak!

 

Uzeli joj dokumenta

- Beograđanki A. R. oduzeli su lična dokumenta i zatim je terali da se, između ostalog, prostituiše u jednoj kafani u okolini Prištine. Ona je u više navrata pokušala da pobegne, ali su je Anton, Milica i Vesna hvatali i brutalno tukli. Zatim su joj naređivali da nastavi da prodaje svoje telo, a ukoliko to ne bude činila, pretili su joj da će je još gore pretući - kaže izvor za Informer.

Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Nesrećna devojka je ipak u jednom trenutku uspela da iskoristi nepažnju otmičara i da sve prijavi novopazarskoj policiji.

- Zbog krivičnog dela trgovine ljudima i organizovanja prostitucije, inspektori su prvo uhapsili Milicu V., a zatim je priveden i njen brat Anton Đ. Njihova majka Vesna S. pobegla je i za njom je u toku intenzivna potraga u više mesta na teritoriji centralne Srbije i južne srpske pokrajine - naveo je naš sagovornik i dodao:

ČITAV NAROD HOĆE DA OTERAJU U ILEGALU Jer kada se vatra zapali, posle se teško gasi

- Vesna se najverovatnije krije negde u okolini Novog Pazara, a nije isključeno da je uspela da umakne na KiM, jer tamo ima dosta prijatelja.

Policija, hapšenje

Alo!/Vladimir Marković

Policija, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Saradnici na KiM

Policija proverava da li je A. R. jedina žrtva jer postoji mogućnost da je ova porodica i neke druge devojke terala na prostituciju.

- Veruje se da je Vesna na Kosovu imala saradnike koji su preuzimali A. R. i odvodili je do kafane u kojoj je "radila". Trenutno se radi na razbijanju cele mreže trgovine ljudima i saslušavaju se svi koji su na bilo koji način sarađivali sa Vesnom i njenom decom - ističe naš izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, Vesna S. i njena deca nisu iz Novog Pazara, već su se tu doselili pre nekoliko godina. Vesna je donedavno držala butik, a onda je novac uložila u otvaranje kafane. U tom ugostiteljskom objektu najverovatnije je i upoznala Beograđanku A. R.

Inače, policija je na Kosovu u prethodna dva meseca izvela brojne racije u barovima i kafanama u okolini Prištine i Kosova Polja, gde su zatekli više devojaka koje su se prisilno bavile prostitucijom. Zabeleženo je da su u tim akcijama pronađene devojke iz centralne Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije... Tim devojkama su makroi oduzeli lična dokumenta, a neretko su ih tukli i izgladnjivali.

ČITAV NAROD HOĆE DA OTERAJU U ILEGALU Jer kada se vatra zapali, posle se teško gasi

Hapšen i krajem jula

Policija u Novom Pazaru krajem jula ove godine uhapsila je Antona Đ., i to posle potere koja je trajala oko 15 minuta. Anton je vozio "mercedes" i nije stao kada je Interventna jedinica policije pokušala da ga zaustavi. Anton je uhapšen u blizini svoje kuće, a prilikom bežanja oštetio je više vozila koja su mu se našla na putu. Inače, on je odranije poznat policiji po različitim krivičnim delima.

INTERPOL KRŠI SVOJU REZOLUCIJU?! Prištinski lideri otpočeli taktiku! Upotrebiće ono najgore! Zbog Kosova gaze sva pravila - razlog zastrašujući!

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!