ZMIJA ISPUSTILA SVOJ OTROV U AMERICI Tači u Vašingtonu izgovorio ono što nikako nije smelo da se izgovori

Tači je u Vašingtonu razgovarao sa predstavnikom Stejt departmenta za zapadni Balkan Metjuom Palmerom i šefom Atlanskog saveta Dejmonom Vilsonom.

Hašim Tači
Hašim Tači, Foto: Tanjug

Predsednik privremenih institucija u Prištini Hašim Tači sa njima je razgovarao o mogućnostima za postizanje konačnog sporazuma sa Srbijom što će, kako je ocenio, doneti "uzajamno priznavanje i članstvo Kosova u Ujedinjenim nacijama".

Tači je na fejsbuku, objavio i fotografiju nastalu posle večere, na kojoj je i Vljora Čitaku, prištinska predstavnica u UN, a napisao je i da su večeri prisustvovali i predstavnici Senata, Kongresa i vladinih institucija u Vašingtonu.

Tači se danas sastao u SAD i sa bivšim ambasadorom OEBS-a u Prištini Vilijamom Vokerom, a na svom fejsbuk profilu je taj susret opisao kao prijateljski.

Tači je Vokera nazvao svojim prijateljem i prijateljem svih Albanaca i dodao da su razgovarali "o dostignućima Kosova posle rata i načinima da se nastavi sa saradnjom".

“Prijatelji Kosova uvek su nam pomagali da napredujemo i poboljšamo život naših građana“, napisao je Tači.

 • Korisnik: Nes
  26/02/2020 - 13:55
  SAD razgovara I prima ratnog zlocinca I teroristu. Sama Amerika je OVK stavila na listu teroristickih organizacija , da bi kasnije kad America ide u prilog sa Tim istim teroristima saradjivala. Nesto slicno su posle 1945 radili da nacistima.
 • Korisnik: cile
  26/02/2020 - 13:53
  Koji kreten debil šta sve radi da bi profitirao ali slaba Vajda posrnuli starac Voker da se ogrebe za koju kintu i ti češatori takodje oni će ga uvesti u UN oče kad na vrbi rodi groždje.Kompletan idiot nek živi u zabludi
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi