Kosovo
Printscreen
Kosovo

Printscreen

Kosovo, Foto: Printscreen

„Naravno da je najbolje rešenje za Preševsku dolinu pripajanje Kosovu, ali mi smo i dalje neko sa strane ko se ne može mešati u stav Kosovara, jer ne možemo da utičemo na Kosovo“, rekao je u nedelju predsednik opštine Bujanovac i lider Partije za demokratsko delovanje tokom gostovanja u emisiji Glas Amerike, prenosi prištinski Zeri.

Nebojša Pavković

EPA/Srđan Suki

U delegaciji političkih predstavnika Albanaca sa juga Srbije u poseti SAD su i Ardita Sinani, potpredsednica PDD – a, i Ragmi Mustafa, predsednik Demokratske partije Albanaca (DPA) i bivši prvi čovek opštine Preševo.

„Albanci u Preševu, Bujanovcu i Medveđi bi nesumnjivo prihvatili sa radošću integraciju u okvire države Kosovo“, rekao je Mustafa u istoj emisiji.

NERVOZA U ALBANSKIM REDOVIMA Veselji i Tači u panici! Dokazi u koverti, spakovali ih ljudi iz njihovih redova, niko im ne čuva leđa!

Politički predstavnici Albanaca ističu i da zbog kršenja prava Albanaca od strane Srbije, jedina alternativa za njih ostaje ujedinjenje sa Kosovom, piše Zeri.

IZBORI ZA GRADONAČELNIKA NA SEVERU KOSOVA Srpska lista proglasila pobedu, građani slave! Predsednik srećan zbog jedinstva

VUČIĆ ČESTITAO POBEDU SRPSKE LISTE "Ogromno hvala građanima koji su izašli na izbore! Ovo je najbolja potvrda jedinstva"

 

MASOVNA TUČA ALBANACA U KOSOVSKOJ MITROVICI Članovi Demokratskog saveza Kosova pesničili se između sebe, povređen i policajac