Sulejman Ugljanin
Tanjug/Sava Radovanović
Aljbin Kurti

Profimedia

Aljbin Kurti, Foto: Profimedia

Predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća i SDA Sulejman Ugljanin sastao se sa liderom Pokreta “Samoopredeljenje” Aljbinom Kurtijem u Prištini, na njegov poziv.

SKANDAL! Šiptar Tahiri nudio 50.000 evra za imena srpskih vojnika koji su silovali Albanku sa lažne slike! Ponudu je povukao, pa poslao JOŠ GORU poruku!

Ovaj Ugljaninpov potez pao je u trenutku održavanja izbora za gradonačelnike četiri opštine na severu Kosova.

On je tim povodom na svom Fejsbuk profilu izneo niz pohvala na račun Aljbina Kurtija nazivajući ga "jednim od najvećih boraca za ljudska prava sa prostora bivše Jugoslavije".

OBAVEŠTAJNA SLUŽBA UPOZORAVA Teroristi sa Kosova se grupišu - Mogući napadi na Srbiju!

Naveo je i da je Kurti dobitnik niza odlikovanja, među kojima je i Orden tolerancije i da je njegov pokret Samoopređeljenje trenutno druga po snazi politička partija u kosovskom parlamentu.

Marko Đurić

Tanjug/Dimitrije Goll

Marko Đurić, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

 OPSTANAK SRPSTVA JE U PITANJU Apel Marka Đurića: Pozvao Srbe na Kosovu da ne dozvole ovu STVAR!

Ugljanin navodi i da je taj pokret članica Svetske socijalističke internacionale, i da je zato, kako kaže, važno "povezivanje Sandžaka putem političke saradnje i sa ovom prijateljskom organizacijom".

VANJA GRBIĆ OTKRIVA ŠTA SU MU MUDRACI NA HILANDARU REKLI O KOSOVU! Telo ne može da živi bez duše, može bez srca, zamenite, stavite pejsmejker, ali bez duše ne može!

SKANDAL! Šiptar Tahiri nudio 50.000 evra za imena srpskih vojnika koji su silovali Albanku sa lažne slike! Ponudu je povukao, pa poslao JOŠ GORU poruku!

 

Podsetimo, Ramuš Haradinaj i Hašim Tači poslali su Redžepa Hotija, zamenika Kadrija Veseljija u PDK, u Novi Pazar da sa predstavnicima opozicije i Ugljaninom ruši Srbiju u martu ove godine.

On je svojim pojavljivanjem podržao proteste koje organizuju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović, dok ih u ovom gradu vodi Sulejman Ugljanin.

Podsetimo, Hoti je nedavno izjavio da "podela Kosova nije na dnevnom redu, a kada bi bila, onda bi Kosovo trebalo da uzme Sandžak i deo juga Srbije".

PA KAKO VAS NIJE SRAMOTA?! Albanci priznali da su "silovane Albanke" zapravo porno glumice! Otkriven identitet! Obrukali se, svet bruji o ovom skandalu!