Kosovska policija
AP/Bojan Slavković
Kosovska policija

AP/Bojan Slavković

Kosovska policija, Foto: AP/Bojan Slavković

Pripadnik pogranične Kosovske policije povređen je danas oko 10 sati, kada je civilno vozilo u kojem se nalazio kamenovala grupa nepoznatih osoba u Zubinom Potoku na severu Kosova.

Kako je za Kosovo Online rečeno u Kosovskoj policiji, policajac je lakše povređen. Incident se dogodio nakon što je policajac pokušao da privede osobu koja je ilegalno sa svojim vozilom ušla na Kosovo.

Pogranični policajac je ušao u civilno vozilo nakon kontrole i zaustavljanja, u nameri da ga sprovede u policijsku stanicu.

Počinje glavni skup u Njujorku, dolaze svi lideri država, objavljeno kada će se čuti glas Srbije!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 17.09.2019. 18:44 U sedištu Ujedinjenih nacija u Njujorku danas počinje 74. godišnje zasedanje Generalne skupštine, a generalna debata počeće 24. septembra. Savet bezbednosti, Foto: AP/Kim Haughton Tokom generalne debate, koja traje do 30. septembra, govoriće svetski lideri.

- U trenutku kada je vozilo u kojem su bili napadnuto u Zubinom Potoku osumnjičeni je pobegao i za njim se traga - rečeno je za Kosovo Online u Kosovskoj policiji.

MEDIJI SU PRENELI SVE POGREŠNO! Vučić otkrio detalje velike podele oko Kosova!

Vozilo je, pretpostavlja se, na Kosovo ušlo preko jednog od ilegalnih prelaza koji se nalazi u neposrednoj blizini prelaza Brnjak. Povređeni pripadnik pogranične Kosovske policije je srpske nacionalnosti.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!