ZORANU JE SVE GORE! Srbin koga su Šiptari uhapsili na Kosovu u jako teškom zdravstvenom stanju!

Krstić je pre nedelju dana otpušten iz bolnice gde je proveo šest meseci. Njemu je potrebna zdravstvena nega i to nega najvišeg intenziteta.

Kosovo
Kosovo, Foto: B.A.

Zlatanu Krstiću iz Nerodimlja sutra u Prištini treba da bude određena mera oslobađanja ili pritvora, po isteku zadržavanja od 48 sati.

 

Advokat Dejan Vasić kaže da je Zlatan Krstić, koji je uhapšen u Uroševcu, u teškom zdravstvenom stanju i da se boji da ukoliko mu sud sutra odredi pritvor to može da se odrazi na njegovo zdravlje.

Vasić kaže da je Krstić u policijskom pritvoru u Prištini i da za sada ne zna za šta ga u Specijalnom tužilaštvu konkretno terete.

- On je u alarmantno teškom zdravstvenom stanju. On je pre nedelju dana otpušten iz bolnice gde je proveo šest meseci. Njemu je potrebna zdravstvena nega i to nega najvišeg intenziteta - istakao je advokat.

 

- On za vreme rata uopšte nije bio na Kosovu. Nema apsolutno nikakve veze sa događajima koji su se ovde desili. Živeo je u Kragujevcu gde se odselio ranije. On je godinama ovde dolazio kod svoje rodbine, nikada nije imao nikakvih problema ni na prelazu, ni prilikom vađenja dokumenata i smatram da zaista ne postoje nikakave osnove niti ikakve sumnje da je učinio bilo šta nelegelano za vreme rata - navodi Vasić.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi