Sulj  Hodža
Printscreen
Sulj  Hodža

Printscreen

Sulj Hodža, Foto: Printscreen

Specijalni tužilac iz Prištine Sulj Hodža kazao je sinoć da policija nije uhapsila sve koji su, kako je rekao, osumnjičeni za kriminalne radnje!

On je tom svojom rečenicom eksplicitno najavio da će ROSU u narednom periodu izvesti još upada na sever KIM!

SRBOMRSCI! Šta je crnogorski general poručio iz Prištine uoči upada ROSU na sever!

Hodža je kazao da je istraga navodno počela u aprilu prošle godine a da je u septembru ona proširena na još neke osobe sa severa.

 

- Obavljen je pretres na dvanaest lokacija ali nismo pronašli sve osumnjičene. Za njima se traga, kazao je HodŽa.

ZAGRMELI ZBOG PRIŠTINE! Zvanična Moskva optužila EU i SAD za divljanje ROSU na severu Kosova, nasilje glavna vest u CELOJ RUSIJI!

Prema nezvaničnim saznanjima, ROSU na spisku ima više desetina osoba koje planira da uhapsi. Tokom jučerašnjeg upada uhapšeno je 28 osoba, a bar još toliko se nalazi na spisku za hapšenje.

 

Komentari (2)

SEKI

29.05.2019 14:23

Tuzilac Sulj Hodza kaze da ce biti jos hapsenja na Severu Kosova barem jos 28 osoba Meni nije jasno vi imate tamo Srpsku policiju koja se integrisala u KPS zasto vi kao tuzilastvo ne naredite da ta hapsenja urade pripadnici KPS srpske nacionalnosti smireno poloako jedan pojedan i sve ce biti u redu .Ovakvi nacini akcije samo mogu da izazovu velike sukobe i moze doci do krvoprolica medju ljudima.Vrlo nedgovorno i neprofesionalno radite.Tako se ne radi.

pera

29.05.2019 17:41

Biblija -Ko tebe kamenom... Ali , I ovo stoji : Vrati bezumniku po bezumlju njegovom da ne misli da je pametan .