ROSU, Kosovo policija
EPA
ROSU, Kosovo policija

EPA

ROSU, Kosovo policija, Foto: EPA

Pročitajte još:

 

Kako se navodi, Prištini nije dovoljno to što je u činu samovolje i pravnog nasilja uvela blokadu na uvoz proizvoda iz centralne Srbije, već je sada nelegalnim proglasila i samo posedovanje bilo čega što je proizvedeno u centralnoj Srbiji, čime su srpske grisine i smoki stavljeni u istu ravan sa narkoticima i oružjem.

Kosovo

Tanjug/Kancelarija Vlade Srbije

Kosovo, Foto: Tanjug/Kancelarija Vlade Srbije

Vozaču, koji je paketiće vozio za Goraždevac i Osojane, napisana je prekršajna prijava, i on je zajedno sa autobusom sproveden u Prištinu, navodi se u saopštenju.

- Deo paketića je pocepan i uništen u činu bestijalnog iživljavanja i samovolje predstavnika privremenih prištinskih vlasti, i sledeći korak Prištine je valjda hapšenje Deda Mraza i Božić Bate - kaže se u saopštenju i dodaje da "ovaj piratski i banditski napad na kekse i čokolade pokazuje svu podlost i bezdušnost onih koji se predstavljaju kao albanski politički lideri na Kosovu i Metohiji".

Preporučujemo i ovo:

 

Iz Kancelairje navode da ne čudi što su autori kampanje spaljivanja robe iz centralne Srbije na lomačama sposobni za ovako niske udarce.

- Neobično je samo što nisu poslali specijalce i oklopna vozila na srpske slatkiše kako bi se pohvalili još jednim "velikim herojstvom", piše u saopstenju.

 

Ranije je najavljeno da će sutra zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Željko Jović i predsednik beogradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić, u okviru obeležavanja Dana Svetog Save, obići učenike osnovne škole "Janko Jovićević" u Goraždevcu i učenike osnovne škole "Radoš Tošić" u Osojanu i tom prilikom im podeliti paketiće.

Komentari (1)

sinisa

28.01.2019 09:39

Sta moze da se ocekuje od divljaka?