DRAMATIČNO UPOZORENJE ZA SRBE! Šiptari se spremaju za NASILNE AKCIJE, ko god im smeta postaće meta!

Upozorenje!

Kosovo
Kosovo, Foto: B.A.

Srpska lista ocenila je da je Platforma za dijalog i kimpromis, koju su predstavnici kosovskih Albanaca danas predstavili, ustvari još jedan akt koji ima za cilj rušenja dijaloga i njegovu potpunu blokadu.

Ova Platforma dolazi nakon anticivilizacijske odluke o uvođenju taksi, formiranja vojske i statuta Trepče, navodi se u saopštenju Srpske liste.

Kosovo
Kosovo, Foto: B.A.

- Ovakva platforma izaziva zabrinutost kod srpskog stanovništva na Kosovu i Metohiji jer se iza nje nazire prava namera Prištine, a to je, u nedostatku racionalnog i odgovornog dijaloga o normalizaciji, dalje preduzimanje jednostranih i nasilnih akcija prema Srbima na Kosovu i Metohiji - navodi se u saopštenju.

Dalje stoji da u ovoj nameri, a radi slabljenja snage i jedinstva srpskog naroda, oni koji ne žele opstanak Srba na ovim prostorima će u narednom periodu posebno nastojati da lažnim optužbama, podmetanjem i izmišljenim prijavama pokušaju da uruše kredibilitet Srpske liste.

- Danas je da udaru naš potpredsednik Milan Radoičić, a sutra to može biti bilo ko od nas za koga Albanci i njihovi mentori označe kao smetnju njihovim ambicijama. Zato pozivamo narod na mir, suzdržanost, slogu i oprez. Verujemo i uzdamo se u odgovornu politiku naše države Srbije i predsednika Vučića, a međunarodne predstavnike podsećamo unapred da ne dozvole ugrožavanje sigurnosti naših građana koji samo žele da žive u miru na svojim ognjištima - stoji u saopštenju Srpske liste, najjače srpske političke stranke na KIM.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi